0
Naar eer en geweten

Naar eer en geweten

Aandacht voor het geweten is van groot belang voor ons geestelijk welzijn. Juist het geweten – en niet zozeer het gevoel of het verstand – is de ingang en de plaats die de Heere wil gebruiken om Zich te openbaren. Ons geweten brengt ons voor Gods aangezicht en stemt, als het goed functioneert, Gods wet toe als heilig en goed.
Bij goede gewetensvorming moet eerst de Bijbel aan het woord komen om ons te leren wat het geweten is. In dit boek heeft de auteur de gegevens vanuit de Bijbel en de belijdenis tot een samenhangend geheel gerangschikt. Zijn bedoeling daarbij is om bezinning op gang te brengen over wat het geweten is. Hij wil daarbij ook steun bieden aan ouders bij de opvoeding en aan allen die met jongeren omgaan op school en in het pastoraat.
€ 15,90

Naar eer en geweten

EAN-code:
9789033124334

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
153

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Andrew Bonar als pastor
Marjory Bonar - 'U moet meer hebben dan een hoop. Nu al kunt u w├ęten of uw naam geschreven staat in het boek des levens van ...
€ 17,95
verder
Wegwijzer voor gewone gelovigen
Anastasius Veluanus - Nadat Jan Gerritsz Versteghe in 1550 zijn protestantse geloofsovertuiging herroepen heeft, krijgt hij wroeging en wil hij de schuld die hij door zijn ...
€ 39,99
verder
Woorden van wijsheid voor weduwen en weduwnaren - deel 7
Ds. W. Visscher - Door het sterven van geliefden wordt het hele leven anders. Herinneringen blijven over. Rouwverwerking is voor ieder mens verschillend.
Ook in Gods ...
€ 9,95
verder
Meer van deze auteur...
Gij ziet het immers
Ds. A. Schreuder -
De vraag naar Gods hand in het lijden
...
€ 9,90
verder
Vergeven dat gaat zomaar niet
Ds. A. Schreuder -
De vergeving van de zonden en de verzoening met God zijn een kernpunt van ...
€ 15,95
verder