0
Serpent

Serpent

Jonathan Vanderbilt, een zevenentwintigjarige oorlogsveteraan, heeft psychische schade opgelopen in Bosniƫ, Afghanistan en Irak. Hij worstelt met het kwaad dat hij in zijn eigen hart tegenkomt.

Als Jonathan terugkeert in de maatschappij, raakt hij in een isolement. Gedreven door een obsessieve drang naar wraak en gerechtigheid stort hij zich vol overgave op misdaadbestrijding - met succes. Bij zijn recherchewerk wordt Jonathan geholpen door Naomi Coleman. Zij staat hem bij in een adembenemende wedloop om zeven vrouwen te redden van de dood.

Inmiddels zit Jonathans hart vol weggestopte pijn. Een zeer gewelddadige tegenstander uit het verleden opent oude wonden. Jonathan wordt gedwongen om diep in de ogen te kijken van het monster in zijn eigen hart. Dat zal hem het leven kosten, of hij moet leren dat vergeving het enige antwoord is op pijn en onrecht.
€ 19,90

Serpent

EAN-code:
9789033125447

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
325

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Lege handen
Femmie van Santen -
Een jonge vrouw rooft een pasgeboren baby uit een Limburgs ziekenhuis. Drie jaar later ...
€ 11,90
verder
Spaans vuur
Noel Hynd -
Een kunstwerkje dat ooit Michelangelo inspireerde, dreigt de inzet te worden van een internationaal conflict zonder weerga.
Als geheim agente Alexandra LaDuca door Madrid ...
€ 6,95
verder
Misleiding
Sjoerd Veenman - Een zaak voor inspecteur Maritz. Carla Jansen verhuist naar Almere, om haar problemen te ontvluchten. Al snel doemen er echter nieuwe moeilijkheden op, ...
€ 10,-
verder
Meer van deze auteur...
Prooi
Jacques van de Baan -
Andrew Smith heeft als commando vele missies uitgevoerd in brandhaarden over de hele ...
€ 19,90
verder
De Runencirkel
Jacques van de Baan -
De wereld wordt opgeschrikt door het droogvallen van grote olievelden, waardoor er een ...
€ 19,90
verder