0
Paniek

Paniek

Nederland wordt overspoeld door een golf van hersenvliesontsteking, hoofdpijn en oververmoeidheid. Dieren worden agressief en vallen mensen aan. Reinier Visser, analist bij de veiligheidsdienst, staat voor een raadsel. Dat raadsel wordt groter als op de Noordzee onverklaarbare dingen gebeuren en schepen zonder aantoonbare reden zinken. Reinier gaat met een team analisten achter de schermen op zoek naar de oorzaak. Hij stuit op een uiterst gevoelige zaak met invloeden tot op het hoogste niveau. Jasmijn Hoogendijk, vriendin van Reinier, doet als wetenschapper onderzoek op de Noordzee. De problemen die zij daar voorziet, brengen de kustlanden van West-Europa in dodelijk gevaar. Als de bedreigingen op zee en aan land samenkomen en escaleren, is de paniek niet te overzien.

Een spannende roman over een actueel probleem. De auteur baseert zich op feiten en wetenschappelijke onderzoeken, die als bronvermelding achter in het boek zijn opgenomen.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 19,90

Paniek

EAN-code:
9789033129001

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
317

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Herdruk / Volgt na verschijnen   
Anderen bekeken ook:
De allerbeste lifehacks voor vaders
Dan Marshall - Moet je met de boormachine aan de slag, maar wil je niet dat alles vol stof zit? Wil je weten hoe je die ...
€ 12,95
verder
Het Kremlin Complot
Joel C. Rosenberg - Razendsnelle politieke triller actueler dan ooit!

Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord-Korea en Iran het uiterste vergen van de Amerikaanse ...
€ 22,50
verder
Papa ik hou van jou - windlicht S grijs
- Prachtig decoratief (herbruikbaar) windlicht. Met dit windlicht kunt u urenlang genieten van sfeer en licht. Grind en theelichtje worden bijgeleverd.
€ 9,95
verder
Meer van deze auteur...
Serpent
Jacques van de Baan - Jonathan Vanderbilt, een zevenentwintigjarige oorlogsveteraan, heeft psychische schade opgelopen in Bosniƫ, Afghanistan en Irak. Hij worstelt met het kwaad dat hij ...
€ 19,90
verder
Prooi
Jacques van de Baan -
Andrew Smith heeft als commando vele missies uitgevoerd in brandhaarden over de hele ...
€ 19,90
verder