Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Overval in Oosterflank - deel 11

Overval in Oosterflank - deel 11

Roel Westland is rechercheur in hart en nieren. Ingrid, zijn vrouw, is daar niet altijd even blij mee. Ze hebben net een baby gekregen, maar het lijkt wel of Roel boeven vangen belangrijker vindt dan zijn pasgeboren dochtertje. Tussen de beschuit met muisjes door ontrolt zich een spektakel, waar Roel in eerste instantie geen touw aan vast kan knopen. Welke overvaller zet zijn vluchtauto nu in een parkeergarage? Het duurt even voor duidelijk wordt wie wie te slim af is: de boeven of de politie.  Vanaf 12 jaar.
€ 12,95

Overval in Oosterflank - deel 11

EAN-code:
9789059521438

Uitgeverij:
Mes

Aantal pagina's:
190

Bindwijze:
GEBONDEN

AGE:
13-15

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Dansen in het bos
Anja Elshout - Julia is samen met haar vader en broertjes verhuisd van de stad naar hetgeboortedorp van haar moeder. Al haar vrienden en haar vertrouwde ...
€ 3,90
verder
White Feather
Jacqueline den Breejen
€ 3,95
verder
Helium 3
Adri Burghout -
Het is half oktober als journalist Ery (30) de trein richting de Zwitserse Jungfraujoch neemt. ...
€ 7,50
verder
Meer van deze auteur...
Kind vermist!
Ben de Raaf - Wilco Lagerweij heeft herfstvakantie. Urenlang speelt hij met zÆn vriendjes op de boerderij van zijn vader. Verstoppertje spelen gaat daar zo fijn! ...
€ 7,25
verder
Schoten in Schenkel (2e hands)
Ben de Raaf - Wie is de geheimzinnige motorrijder die in Capelle aan den IJssel over de Bermweg rijdt en winkels beschiet...?
Als Roel Westland nog maar ...
€ 8,-
verder