0
Gewoon lekker afvallen

Gewoon lekker afvallen

Je wilt graag gezond afvallen, maar hoe doe je dat?

In dit boek pak je in 12 praktische stappen de barrières aan die een gezond gewicht in de weg staan. Niet met een dieet, maar door een gezond en flexibel voedingspatroon. Want jouw lichaam is gemaakt om je te helpen. Om je gezond te maken en gezond te houden. Zodra je dat beseft, leer je in vrijheid en op een goede manier met eten om te gaan. Met de ondersteuning van gebeden, bemoedigende bijbelteksten, prikkelende vragen en uitdagende opdrachten lukt het je dit keer écht.
€ 14,95

Gewoon lekker afvallen

EAN-code:
9789492831170

Aantal pagina's:
139

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Kabels en structuren haken
Leonie Schellingerhout - Leonie Schellingerhout (@wolcafé) heeft in Workshop kabels en structuren haken de beste en leukste haakprojecten uit haar eerdere boeken gebundeld.

Met deze unieke ...
€ 19,99
verder
Jij & je kleding
Carolien Luitjes - Jij bent waardevol, uniek en mooi gemaakt. Iedereen is anders, maar dit delen we met elkaar: we zijn mooi gemaakt. Ook jij! Dit ...
€ 18,50
verder
Hoe kan ik groener leven?
Theanne Boer - Natuurlijk, om onze planeet voor àlle mensen en voor de natuur leefbaar te houden moeten we ons leven aanpassen. Dat weet iedereen.

Maar ...
€ 12,99
verder
Hoe krijg ik meer rust in mijn leven?
Fija van der Weide - Drukdrukdruk, en is dat het nou?

Je kent het vast wel, dat verlangen naar rust. Verlangen naar even niks, geen to-do ...
€ 12,99
verder
Groen op hakken
Sharon Numan e.a. - Groen op hakken is een boek voor alle vrouwen die het best iets groener willen doen, maar niet zo goed weten hoe. ...
€ 17,50
verder