0
€ 43,60
€ 19,50
Pakket Waarom zou ik...

Pakket Waarom zou ik...

Pakket met vier boeken van Laurens Snoek
Doelgroep: jongeren van 12-16 jaar

Waarom zou ik bidden?

Voor mijn gevoel heeft bidden geen zin. Ik heb niet het idee dat er iemand luistert en antwoord geeft. Waarom zou ik dan bidden?

Bidden, er zijn weinig godsdienstige onderwerpen waar jongeren méér vragen over stellen. Dit boekje geeft dertig verschillende antwoorden op de vraag 'Waarom zou ik bidden?' Het zijn allemaal redenen om te doen waartoe God je oproept: 'Doe uw mond wijd open, Ik zal hem vervullen' (Psalm 81:11).

Waarom zou ik de Bijbel lezen?

Er is zo veel over de Bijbel te zeggen. Dat boek is ook zo ontzaglijk belangrijk. Daarom voegen we nog een boek toe aan de vele boeken die al over het grote Boek geschreven zijn. Speciaal voor jou als jongere, die het lezen van de Bijbel niet zo gemakkelijk vindt. Die zich misschien wel eens, of zelfs vaak, afvraagt: ÈWaarom zou ik de Bijbel lezen?É
Van dertig verschillende kanten wordt deze vraag belicht. Met uiteindelijk één hoop en wens: dat jij de Bijbel gaat lezen, of vaker gaat lezen of met meer begrip gaat lezen en zo de Heere leert vrezen en dienen.

Waarom zou ik in God geloven?

Veel jongeren hebben grote twijfels met betrekking tot het christelijk geloof. Zij worstelen met de meest fundamentele vragen: Bestaat God wel? Is de Bijbel Gods Woord? Wat heeft het voor zin om te bidden?

In 30 korte hoofdstukjes geeft Laurens Snoek in dit boekje antwoord op de vraag 'Waarom zou ik in God geloven?' Door zijn ervaring in het onderwijs weet hij wat jongeren bezighoudt en hoe hij hen het beste kan benaderen.De toegankelijke tekst en de aantrekkelijke uitvoering maken dit boekje bijzonder geschikt als geschenk voor jongeren. Maar ook voor ouderen kan dit boekje een handvat bieden voor het gesprek met hun kinderen.

Waarom zou ik naar de kerk gaan?

Stel je gerust, daar zijn heel veel goede redenen voor. Er komen er in dit boekje dertig aan de orde.

Of je door het lezen van dit boekje opeens zin zult krijgen om naar de kerk te gaan, is maar de vraag. Je krijgt niet zomaar zin door een serie argumenten. Maar hopelijk ben je wel bereid om mee te denken.Dat kan de eerste stap zijn om de waarde van een kerkdienst beter te gaan zien. Het kan je ogen openen voor ideeën waar je nog niet eerder opgekomen bent. En dat kan het weer gemakkelijker maken om met je ouders te praten over de kerk en... met hen mee te gaan naar het huis waar de Heere Zich bij uitstek laat vinden.
€ 19,50

Pakket Waarom zou ik...

EAN-code:
5204

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Wat is bevinding? (2e hands)
Ds. C.G. Vreugdenhil -
€ 8,-
verder
Als je nog jong bent - deel 1
J.M. van Wijk red. - De periode van je jeugd is doorgaans de meest onbezorgde tijd van je leven. Tegelijk is het een tijd van verleidingen ...
€ 19,90
verder
Inzoomen op Kort Begrip - deel 2
Ds. H. Zweistra -
Veel kerkelijke jongeren weten via catechisatie af van het bestaan van Kort Begrip, een ...
€ 15,90
verder
Meer van deze auteur...
Daadkracht
Laurens Snoek - Je bent leidinggevende en houdt je geregeld bezig met de voorbereiding van een clubavond. Of je bent opvoeder van een opgroeiend gezin.

Je herkent ...
€ 9,95
verder
Waarom zou ik de Bijbel lezen?
Laurens Snoek -
Er is zo veel over de Bijbel te zeggen. Dat boek is ook zo ontzaglijk belangrijk. Daarom voegen we nog een boek toe ...
€ 10,90
verder