0


Tantrix

Tantrix

Tantrix bestaat uit 56 tegels, met daarop lijnen in verschillende kleuren. Geen één tegel is hetzelfde. En bij alles wat je doet, moeten de kleuren matchen.

In deze vernieuwde versie zijn nieuwe spelvarianten en puzzels toegevoegd! In totaal zijn er 6 verschillende manieren om te puzzelen en te spelen, waaronder:
* Tantrix Gobble: Een snel Tantrix spel geschikt voor maximaal 6 spelers, jong en oud. Duurt ongeveer 10 minuten per spel.
* Tantrix Familiespel: Het veelvuldig bekroonde familiespel gebaseerd op strategie en een beetje geluk, voor 2 tot 4 spelers. Duurt ongeveer 30 minuten per spel.
* Tantrix Solitaire: Een uitdagend solo spel, waarbij je gebruik maakt van 14 tegels. Hierbij spreek je je ruimtelijk inzicht aan en leer je wat er mogelijk is met de Tantrix tegels.

€ 19,99

Tantrix

EAN-code:
8719689883614

Bindwijze:
Artikel

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Scotland Yard junior
-
Samen jagen de slimme detectives op Mister X kris kras door Londen. Raden zij waar zijn volgende vluchtpoging naar toe gaat of is Mister ...
€ 22,99
verder
It's a date - een liefdesspel voor twee
-
In het spel 'It's a Date' strijden jullie om je ideale date. Alle liefdestalen komen aan bod in dit spannende en strategische spel.
Tijdens het ...
€ 22,99
verder
Catan uitbreidingsset
-
Dit uitbreidingsset is uitsluitend te spelen in combinatie met het basisspel.

€ 25,99
verder
Bert Bever - klein
- Bert Bever, pas op! Steeds weer schuiven de brutale beverkinderen boomstammen uit de stapel. Soms lukt het, maar als Bert het merkt, moeten er ...
€ 10,95
verder
Geheime dienst
-
In veel landen is het gevaarlijk om christen te zijn en moeten ze in het geheim samenkomen. De overheid ziet ze als een ...
€ 19,99
verder