0

Elementaire Bijbellezingen (2e hands)

Welke bijbelgedeelten zouden mensen eigenlijk met zich mee moeten dragen om er een leven lang op te kunnen teren? Die vraag hebben ruim dertig predikanten uit de Protestantse Kerk in Nederland beantwoord door een lijst met vijftig tot honderd bijbelgedeelten samen te stellen, die in hun ogen het meest belangrijk zijn. Op basis van hun suggesties heeft Jaap van der Laan een driejarig leesrooster voor de eredienst ontworpen. Dit nieuwe leesrooster is bedoeld als een mogelijk alternatief voor het rooster van 'De eerste dag'.
Dit boek zet in met een presentatie van het leesrooster. Daarna volgt een uitvoerige beschrijving van de ontstaansgeschiedenis ervan: waarom is het nodig een alternatief te ontwikkelen? Hoe is het onderzoek onder predikanten opgezet? Welke 660 lezingen hebben zij aangereikt en hoe vaak is elk van deze lezingen genoemd?
€ 7,00

Elementaire Bijbellezingen (2e hands)

EAN-code:
9789021139951

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!

Dit boek is tweedehands en kan strepen of aantekeningen bevatten.   
Anderen bekeken ook:
Een dag in december (2e hands)
Dolores Thijs - Een dag in december is het gevoelige portret van een moeder die een van haar kinderen verliest. Een aangrijpend relaas waarin wanhoop en ...
€ 5,-
verder
Le sens de l'existence selon saint Jean de la Croix (3 tomes) (2e hands)
G. Morel -
€ 45,-
verder
Zukunft der Schopfung (2e hands)
J. Moltmann -
€ 10,-
verder
Meer van deze auteur...
Woord in beweging (6 delen) (2e hands)
J.H. van der Laan -
€ 50,-
verder