0
Wat christenen geloven en moslims niet begrijpen

Wat christenen geloven en moslims niet begrijpen

Licht over leer en leven
Christenen moeten met moslims in gesprek. Daar vragen zij om - dat willen wij ook - maar hoe doen we dat? De islam pretendeert de definitieve, verbeterde versie te zijn van het christelijk geloof, en dit vraagt om een gedegen antwoord. De auteurs bieden daarvoor een aanzet op basis van hun jarenlange omgang met moslims. Zij zijn er allerminst van overtuigd dat we er met de islamitische profeet Mohammed en zijn Koran op vooruitgaan. Integendeel.
Beginnend en eindigend bij Jezus Christus leggen de auteurs, tegen de achtergrond van de islamitische leer, uit wat christenen geloven maar moslims nooit begrepen hebben.
Segers maakt aan de hand van de Tien Geboden duidelijk hoe heilzaam een op Christus georiënteerde ethiek is; De Vries gebruikt de zes geloofspunten van de islam om te laten zien hoe heerlijk de christelijke geloofsleer is.
Dit boek is geschreven voor christenen, om hen toe te rusten voor het gesprek met moslims. De auteurs nodigen moslims van harte uit om mee te lezen.
 
€ 19,99

Wat christenen geloven en moslims niet begrijpen

EAN-code:
9789023920427

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
213

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Het normale christelijke geloof
Watchman Nee - In een eenvoudige, maar nauwkeurige uiteenzetting presenteert Watchman Nee overtuigende argumenten voor het geloof in God. Het normale christelijke geloof, dat uit vier ...
€ 11,-
verder
Het normale christelijke leven
Watchman Nee -
Wat is het geheim van de geestelijke kracht en het leven, die gedurende vele jaren ...
€ 9,90
verder
Dialoog met novicen - deel 1
Thomas Kempis - 'Dialoog met novicen' van Thomas Kempis is een theologisch werk waarin de roeping tot monnik wordt beschreven. Voor Thomas Kempis liep de veiligste ...
€ 14,99
verder
Spectaculaire zonden
John Piper -
Hun wereldwijde betekenis voor de verheerlijking van Christus
...
€ 10,-
verder
Bijbelse toekomstverwachting
Ds. G. de Lange -
Uitleg bij Daniël, Openbaring en Jezus' rede op de Olijfberg
...
€ 19,90
verder