0
Iedere dag een nieuw begin

Iedere dag een nieuw begin

Dit boek helpt het Liedboek te gebruiken in het persoonlijk geloof- en gebedsleven. Het bevat 365+ verrassende en inspirerende meditaties en gedachten bij liederen, geschreven door diverse auteurs.
Dit boek biedt verschillende ingangen om het Liedboek te gebruiken in het persoonlijke geloofs- en gebedsleven. De thematische insteek, waarbij thema’s als dank, bevrijding, verwondering en woede aan bod komen, maakt het mogelijk snel een serie liederen en meditaties te vinden die aansluit bij de persoonlijke situatie. De 52 thema's worden elk in zeven dagen behandeld, wat het gebruik van dit boek als een dagboek in de hand werkt. Auteurs uit verschillende kerkgenootschappen en contexten verzorgden verrassende, ontroerende en bijzondere invalshoeken bij de liederen. Een register op liednummer, ten slotte, maakt dat dit boek ook als een naslagwerk kan dienen. Ook kunnen de dagstukjes uitstekend dienst doen als vergaderopening.

Met bijdragen van Nienke van Andel, Wim Ruessink, Kees Baggerman, Marrit Bassa, Aviva Boissevain, Judith Cooiman, Harrie de Hullu, Rosaliene Israël, Marloes Meijer, Rinske Scholten, Martin Snaterse, Jan Willem Stam en Ingrid de Zwart.

Nienke van Andel doet promotie-onderzoek naar de totstandkoming van het nieuwe Liedboek. De overige medewerkenden zijn als kerkmusicus of predikant werkzaam binnen de Protestantse Kerk in Nederland.
€ 23,50

Iedere dag een nieuw begin

EAN-code:
9789023928683

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
383

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Elke dag een geschenk
Ellen Banks Elwell
€ 17,95
verder
Een weg van dagen
Huub Oosterhuis - Het dagboek æEen weg van dagen, samengesteld door Elte Rauch, bevat inspirerende teksten van Huub Oosterhuis.
Als geen ander heeft Huub Oosterhuis de ...
€ 24,99
verder
50x de Heilige Geest
drs. Pieter L. de Jong -
Bijbels dagboekje
De Bijbel spreekt veel over de Heilige Geest. In veel gesprekken over de Geest komen slechts enkele teksten aan ...
€ 3,50
verder
Leven in vreugde
Corrie ten Boom - Is het voor u ook zo moeilijk om een vast ritme in uw gebedsleven te vinden? Corrie ten Boom kende dat probleem ...
€ 14,95
verder
Geheel voor Hem
Oswald Chambers - Oswald Chambers is een van die predikanten die zijn lezers blijft inspireren. Deze nieuwe editie van zijn Bijbels dagboek 'Geheel voor Hem' is ...
€ 29,99
verder