0
De bijenhouder van Aleppo

De bijenhouder van Aleppo

'De bijenhouder van Aleppo' van Christy Lefteri is het hartverwarmende liefdesverhaal van bootvluchtelingen Nuri en Afra. Als ze alles hebben verloren wat hun lief is, vlucht bijenhouder Nuri samen met zijn vrouw Afra weg uit Aleppo. Op hun reis door een gebroken wereld worden ze niet alleen geconfronteerd met de schokkende realiteit van het vluchtelingenbestaan, maar ook met een onuitsprekelijk verdriet: het verlies van hun zoon Sami. Het enige wat hen op de been houdt, is de wetenschap dat Nuri's neef en zakenpartner Mustafa op hen wacht in Groot-Brittanni├ź, waar hij opnieuw is begonnen met het houden van bijen. Want: 'Waar bijen zijn, zijn bloemen, en waar bloemen zijn, is nieuw leven en hoop'.
Christy Lefteri is geboren en getogen in Londen. Ze is de dochter van Grieks-Cypriotische vluchtelingen en werkte als vrijwilliger in het Unicef-opvangcentrum voor vluchtelingen in Athene, waar het idee voor 'De bijenhouder van Aleppo' geboren werd.
€ 20,99

De bijenhouder van Aleppo

EAN-code:
9789023957775

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
336

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Open einde
Anne Norvan - Mirjam en haar tweelingzus Josje hebben een ingewikkelde relatie. Josje is vlot, slank, weet a;tijd alles beter en gebruikt haar zus als voetveeg. ...
€ 10,95
verder
Sleutelkind
Kristen Heitzmann -
Morgan Spencer staat bekend als de 'succesgoeroe'. Hij weet op geniale wijze noodlijdende bedrijven van ...
€ 10,50
verder
Het lied van de bomen - deel 1
Julie Cantrell -
Mississippi, 1929. Millie Reynolds groeit op tijdens de crisisjaren. Ze wil niets liever dan ontsnappen ...
€ 19,90
verder
Meer van deze auteur...
De bijenhouden van Aleppo
Christy Lefteri
€ 20,99
verder
De bijenhouder van Aleppo - dwarsligger
Christy Lefteri - Dwarsligger 644 is 'De bijenhouder van Aleppo' van Christy Lefteri, het ontroerende verhaal over bijenhouder Nuri en zijn vrouw Afra.

Samen met hun zoontje ...
€ 17,99
verder