0
Genesis beter begrijpen

Genesis beter begrijpen

Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit zevende deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen', over de eerste hoofdstukken van de Bijbel, helpt daarbij.
Wat is dit voor wereld? Wat is de bedoeling van het leven? Vanwaar het kwaad? Hoe leef je op de goede manier? Op dit soort levensvragen geeft het boek Genesis antwoorden. Zonder kennis van deze eerste hoofdstukken van Genesis is het nauwelijks mogelijk om de grote lijnen van de Bijbel te begrijpen. Zij geven zicht op de bedoelingen van God met deze wereld, met mensen, met relaties, met werk, met families, et cetera.Genesis beter begrijpen bespreekt de eerste 12 hoofdstukken van het boek Genesis. De auteur wil helpen bij het vertalen van bijbelteksten naar het leven van vandaag. De toegevoegde gespreksvragen, verwerkingsopdrachten en internetlinks maken het boek uitstekend geschikt voor bespreking in de groep. Aanvullend materiaal is te vinden op www.bijbelbeterbegrijpen.nl.
Niels de Jong is in dienst van de IZB werkzaam als (missionair) predikant in Rotterdam-Centrum bij de gemeente Noorderlicht. Verder is hij schrijver van meerdere boeken.
€ 9,90

Genesis beter begrijpen

EAN-code:
9789023970026

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
68

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Bijbellezingen - deel 9 Nieuwe Testament
Isaac da Costa -
De brieven aan de Romeinen en de Korinthiërs.
...
€ 24,99
verder
Onschatbare teksten
Rob van Houwelingen -
Een top-25 van geliefde passages uit het Nieuwe Testament met ongekende zeggingskracht
...
€ 12,50
verder
De boodschap van Romeinen
John Stott
€ 23,90
verder
Meer van deze auteur...
Jezus beter begrijpen
Niels de Jong -
In het licht van Johannes
Toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. Dat is dit bijbelstudieboek over het Evangelie van Johannes. Er is geen voorkennis ...
€ 9,99
verder
Psalmen beter begrijpen (2e hands)
Niels de Jong - Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit tweede deel in de serie 'Bijbel ...
€ 6,-
verder