0
Genesis beter begrijpen

Genesis beter begrijpen

Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. Ook dit zevende deel in de serie 'Bijbel beter begrijpen', over de eerste hoofdstukken van de Bijbel, helpt daarbij.
Wat is dit voor wereld? Wat is de bedoeling van het leven? Vanwaar het kwaad? Hoe leef je op de goede manier? Op dit soort levensvragen geeft het boek Genesis antwoorden. Zonder kennis van deze eerste hoofdstukken van Genesis is het nauwelijks mogelijk om de grote lijnen van de Bijbel te begrijpen. Zij geven zicht op de bedoelingen van God met deze wereld, met mensen, met relaties, met werk, met families, et cetera.Genesis beter begrijpen bespreekt de eerste 12 hoofdstukken van het boek Genesis. De auteur wil helpen bij het vertalen van bijbelteksten naar het leven van vandaag. De toegevoegde gespreksvragen, verwerkingsopdrachten en internetlinks maken het boek uitstekend geschikt voor bespreking in de groep. Aanvullend materiaal is te vinden op www.bijbelbeterbegrijpen.nl.
Niels de Jong is in dienst van de IZB werkzaam als (missionair) predikant in Rotterdam-Centrum bij de gemeente Noorderlicht. Verder is hij schrijver van meerdere boeken.
€ 10,00

Genesis beter begrijpen

EAN-code:
9789023970026

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
68

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De Psalmen 91-117
Johannes Calvijn -
Calvijn.org stelt zich ten doel bekendheid te geven aan het leven en werk van Johannes Calvijn door het publiceren van nieuws, artikelen ...
€ 19,75
verder
Romeinen - deel 7A
- Studiebijbel Nieuwe Testament
€ 65,-
verder
Het Evangelie van Gods Zoon
dr.Jakob van Bruggen - Persoon en leer van Jezus volgens de vier evangeliën. Serie Commentaar op het Nieuwe Testament
€ 32,50
verder
Meer van deze auteur...
Jesaja beter begrijpen
Niels de Jong -
Meer zicht op Gods hart
Het bestuderen ...
€ 10,-
verder
Jezus beter begrijpen (2e hands)
Niels de Jong - Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen. De serie 'Bijbel beter begrijpen' wil daarbij helpen. ...
€ 6,-
verder