0


Door het geloof (2e hands)

In deze bundel staat de indrukwekkende rij geloofsgetuigen uit Hebreeën 11 centraal. Eén ding hebben deze mannen en vrouwen, van Abel tot en met Rachab de hoer, gemeen: door het geloof hielden zij stand.
Veertig dagen lang volgt dit boek deze bekende en onbekende pelgrims en martelaren op hun weg. Wat kunnen wij van hun voorbeeld leren? Hoe kunnen ze ons inspireren voor ons leven nu?
Het punt dat de auteur van de Hebreeënbrief maakt, is duidelijk: blijf altijd volhouden. Geloven is vooral hopen op Gods toekomst en de weg lopen richting Christusâ€" koninkrijk. De grootste bemoediging is dat Jezus zelf voor ons uit loopt en ons niet loslaat voordat wij de finish hebben gehaald.
Deze pastorale en praktische overdenkingen zijn geschikt voor persoonlijk gebruik in de veertigdagentijd, maar ook voor andere momenten van het jaar.

Drs. Pieter L. de Jong (1947) is interim-predikant in Wijk bij Duurstede (PKN). Daarvoor was hij ruim twintig jaar predikant van de Oude of Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven. Van zijn hand verschenen eerder onder meer de dagboeken 'Zijn roepstem horen', 'Doorgeven' en 'Door vreemd gebied'.
€ 8,00

Door het geloof (2e hands)

EAN-code:
9789023970361-A

Uitgeverij:
Mozaïek

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!

Dit boek is tweedehands en kan strepen of aantekeningen bevatten.
In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
Nebukadnesar En De Vier Allochtonen (2e hands)
J.W. van Hulst - In tien schetsen gaat de auteur op zoek naar de essentie van bekende bijbelse geschiedenissen rondom persoenen als Daniël, David en Goliath, ...
€ 7,-
verder
2 Korintiers - 2 delen in 1 (2e hands)
Ds. C. den Boer -
€ 20,-
verder
The New Testament (2e hands)
J. Gresham Machen - Reprint Banner 2009.
€ 15,-
verder
Meer van deze auteur...
Jezus en de mensen met geld (2e hands)
Pieter L. de Jong - De heftige wereldwijde bankencrisis en de commotierond de Nederlandse banken, zoals ABN AMRO en DSB, inspireerden dominee Piet de Jong tot ...
€ 6,-
verder
Dagboek over heiligen en onheiligen
Pieter L. de Jong -
Een Bijbels dagboek dat iedere dag inzoomt op een bijbels persoon en op zijn of haar relatie tot God. Op die ...
€ 21,99
verder