0


Door het geloof (2e hands)

In deze bundel staat de indrukwekkende rij geloofsgetuigen uit Hebreeën 11 centraal. Eén ding hebben deze mannen en vrouwen, van Abel tot en met Rachab de hoer, gemeen: door het geloof hielden zij stand.
Veertig dagen lang volgt dit boek deze bekende en onbekende pelgrims en martelaren op hun weg. Wat kunnen wij van hun voorbeeld leren? Hoe kunnen ze ons inspireren voor ons leven nu?
Het punt dat de auteur van de Hebreeënbrief maakt, is duidelijk: blijf altijd volhouden. Geloven is vooral hopen op Gods toekomst en de weg lopen richting Christusâ€" koninkrijk. De grootste bemoediging is dat Jezus zelf voor ons uit loopt en ons niet loslaat voordat wij de finish hebben gehaald.
Deze pastorale en praktische overdenkingen zijn geschikt voor persoonlijk gebruik in de veertigdagentijd, maar ook voor andere momenten van het jaar.

Drs. Pieter L. de Jong (1947) is interim-predikant in Wijk bij Duurstede (PKN). Daarvoor was hij ruim twintig jaar predikant van de Oude of Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven. Van zijn hand verschenen eerder onder meer de dagboeken 'Zijn roepstem horen', 'Doorgeven' en 'Door vreemd gebied'.
€ 8,00

Door het geloof (2e hands)

EAN-code:
9789023970361-A

Uitgeverij:
Mozaïek

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!

Dit boek is tweedehands en kan strepen of aantekeningen bevatten.   
Anderen bekeken ook:
Ik? brein, spook noch ding (2e hands)
Henk Vandaele - Aan de hand van allerlei wetenschappelijke experimenten meent een aantal auteurs aan te tonen dat ons idee van vrij handelen en denken een ...
€ 9,-
verder
Mijn Vader, uw Vader (2e hands)
A. van de Beek -
€ 25,-
verder
De Betekenis Van De Dood Van Jezus (2e hands)
J.S. Vos - In de christelijke theologie vinden we een breed spectrum aan opvattingen. Velen erkennen dat de verkondiging van de plaatsbekledende zoendood van Jezus gebonden ...
€ 5,-
verder
Meer van deze auteur...
Heimwee en hoop
Pieter L. de Jong -
Iedereen weet wat heimwee is. Het is een vreemd, nauwelijks te beheersen gevoel van verlangen naar iets wat voorbij is. Maar ...
€ 8,99
verder
Dagboek over heiligen en onheiligen
Pieter L. de Jong -
Een bijbels dagboek dat iedere dag inzoomt op een bijbels persoon en op zijn of haar relatie tot God. Op die ...
€ 21,99
verder