0
€ 8,99
€ 5,00
Tussen twee vuren

Tussen twee vuren

Door de inspanningen van diplomaten uit vele landen is eindelijk eenArabisch-Israëlisch vredesakkoord in zicht, maar er loert één groot gevaar -het Zwaard van de Islam. Leden van deze gevreesde en buitengewoon effectieveterroristische organisatie weten door te dringen tot belangrijke onderdelen vande Amerikaanse krijgsmacht. Een van die onderdelen is de marinebasis in Gaeta,Italië, waar de vredesonderhandelingen plaats zullen vinden. De terroristen iser alles aan gelegen deze geheime topconferentie te saboteren. Centrale rol inde adembenemende verwikkelingen rond de onderhandelingen speelt Giselle Hardy.Nadat de officier Raz Chayil haar heeft gered uit de handen van terroristen,wordt ze verliefd op Raz en trouwt met hem. Maar wie is deze intrigerendeJoodse man? Hij geniet als kundig officier het volste vertrouwen van zijnmeerderen, maar hij zou wel eens even gevaarlijk kunnen zijn als de terroristenzelf. Tussen twee vuren is een meeslepende roman over dodelijke geheimen enover de kracht van het geloof: een fascinerend verhaal met een verrassende ontknoping.
€ 5,00

Tussen twee vuren

EAN-code:
9789023990598

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
269

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Een huis voor mijn hart
Anne Mateer -
Als Hazel, de 'moeder' van het Raystown weeshuis haar huwelijk aankondigt, vraagt ze haar jonge ...
€ 19,95
verder
De vierde vrouw
Frans Willem Verbaas -
De wonderlijke lotgevallen van een tegendraads theoloog
...
€ 20,25
verder
Neva's kinderen
Kim Vogel Sawyer - Neva's kinderen' van Kim Vogel Sawyer is een historische roman en een indrukwekkend verhaal over het leven tijdens de crisjaren.

Neva's echtgenoot ...
€ 21,99
verder
Duizend herinneringen
Karen Kingsbury - Duizend herinneringen' is de allereerste roman van Karen Kingbury en is gebaseerd op haar eigen levensverhaal.

Hoewel ze nog maar 31 jaar is, ...
€ 21,99
verder
Hier voor jou - deel 2
Kirsten Heitzmann - 'Hier voor jou' van Kristen Heitzmann is het ontroerende vervolg op feelgoodroman 'Ik wist het wel' en speelt zich af in het bruisende ...
€ 19,99
verder
Meer van deze auteur...