0
€ 8,99
€ 3,50
Tussen twee vuren

Tussen twee vuren

Door de inspanningen van diplomaten uit vele landen is eindelijk eenArabisch-Israëlisch vredesakkoord in zicht, maar er loert één groot gevaar -het Zwaard van de Islam. Leden van deze gevreesde en buitengewoon effectieveterroristische organisatie weten door te dringen tot belangrijke onderdelen vande Amerikaanse krijgsmacht. Een van die onderdelen is de marinebasis in Gaeta,Italië, waar de vredesonderhandelingen plaats zullen vinden. De terroristen iser alles aan gelegen deze geheime topconferentie te saboteren. Centrale rol inde adembenemende verwikkelingen rond de onderhandelingen speelt Giselle Hardy.Nadat de officier Raz Chayil haar heeft gered uit de handen van terroristen,wordt ze verliefd op Raz en trouwt met hem. Maar wie is deze intrigerendeJoodse man? Hij geniet als kundig officier het volste vertrouwen van zijnmeerderen, maar hij zou wel eens even gevaarlijk kunnen zijn als de terroristenzelf. Tussen twee vuren is een meeslepende roman over dodelijke geheimen enover de kracht van het geloof: een fascinerend verhaal met een verrassende ontknoping.
€ 3,50

Tussen twee vuren

EAN-code:
9789023990598

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
269

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Maar ik blijf trouw!
Thirza Don - Herkenbaar voor getrouwde vrouwen.Humor met vleugje romantiek.Huwelijk, kinderen, seksualiteit, dagelijkse strubbelingen.Leuk voor tijdschriftenlezers - voor het 'heb jij dat ook?' gevoel.
Elly en Robert ...
€ 14,95
verder
De vleugels van de dageraad
Murray Andrew Pura -
Jude Whetstone en Lyyndaya Kurtz zijn twee jonge Amish en verliefd...
...
€ 9,99
verder
Morie
Arie Kok -
Waar gebeurd verhaal over een joodse jongen die probeert te ontsnappen aan de greep van ...
€ 18,50
verder
De blauwe bloem
Penelope Fitzgerald - De gepassioneerde student en dichter Fritz von Hardenberg, zoon in een verarmde Duitse adellijke familie, is hopeloos verliefd op de 12-jarige Sophie. Zonder ...
€ 19,95
verder
De geheime kerk
Jan Vermeer - Wie houdt stand als christenvervolging toeslaat in Nederland?

De Geheime Kerk is de eerste, realistisch geschreven roman over wat er zou gebeuren als we ...
€ 14,95
verder