0
€ 10,00
€ 3,00
Weerloos

Weerloos

De succesvolle advocaat Paul Keijser wordt na een zakenreis op Schiphol opgewacht door een onbekende, die hem begeleidt naar Arnhem en uiteindelijk naar zijn oude lagere school.
Daar wordt Paul aangeklaagd door zijn oud-klasgenoot Nico Davids, wegens pesten. De zaak dient bij een tribunaal in de zesde klas.
In de zes dagen die volgen worden Paul en zijn aanklager diepgaand verhoord door verschillende instanties. Berust de aanklacht rond pesten op fantasie of op werkelijkheid? Zijn er strafbare feiten gepleegd? De confrontatie loopt uit op een waar gevecht met alle gevolgen van dien.
Dit boek verscheen eerder onder de titel De binding.
€ 3,00

Weerloos

EAN-code:
9789023993476

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
213

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Op de koop toe
Deeanne Gist -
Attentie, weduwen en wezen! Er is nog plaats aan boord van de S.S. Continental met ...
€ 22,99
verder
Pakket Ik zal wederbrengen - Ik zal raadgeven
Ds. D.J. Budding
€ 19,95
verder
Geef mij een kans - deel 1
Susan May Warren - Eenmaal, andermaal... verkocht! 'Geef mij een kans' is het deel 1 in Susan May Warrens serie over de familie Christiansen.

Darek Christiansen ...
€ 22,99
verder
Het lied van de Herder
Betsy Duffey e.a. - Een psalm verandert het leven van twaalf mensen in 'Het lied van de Herder' van Betsy Duffey en Laurie Myers.

Vlak voor ...
€ 18,50
verder
De erfenis
Tamera Alexander - McKenna Ashford is vastbesloten om haar opstandige jongere broer  onder controle te houden. Daarom neemt ze de uitnodiging van haar nicht aan om ...
€ 9,95
verder