0
€ 14,90
€ 4,00
Wish you were here

Wish you were here

De 19-jarige Tamar leidt een onbezorgd studentenleven - totdat haar vader plotseling overlijdt. Nu haar leven op z’n kop staat, vlucht ze in de zorg voor haar moeder. Maar ondertussen stopt ze haar eigen verdriet ver weg. Dat ze ook nog verliefd wordt op de knappe Jesse maakt het er niet gemakkelijker op.
Terwijl ze haar leven langzamerhand weer op de rails krijgt, blijft Tamar denken aan wat ze haar demente oma op de begrafenis hoorde mompelen:‘Weet die jongen het wel?’ Wie is die jongen waar oma het over heeft?
Nadat Tamar heeft ontdekt dat hij Ruben heet, besluit ze samen met haar vriendin Syl op zoek te gaan naar hem. Tijdens haar zoektocht schrijft ze brieven aan haar vader en krijgt ze eindelijk de ruimte om haar verdriet te verwerken.
 

€ 4,00

Wish you were here

EAN-code:
9789023993780

Uitgeverij:
Mozaïek

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Uitverkocht   
Anderen bekeken ook:
Friends forever - deel 1
Heidi de Vries-Flier - Natasja en Eline zitten in de 3e klas van de middelbare school.In dezelfde klas zit ook Rianne, een stil meisje.Als Natasja op ...
€ 11,95
verder
Hartsgeheimen en meidenmacht - deel 3
Teunie Suijker -
Daar staat hij bij de computers. Floortjes hart klopt als een razende. Wil hij iets ...
€ 14,90
verder
Vriendschap in de knel - deel 2
Anja Bout-Monteau -
Serie 'Vriendschap' - 2
Veel liever was ze ...
€ 11,90
verder
Meer van deze auteur...
Sanne gaat solo (2e hands)
Iris Boter - Sanne wil maar één ding en dat is saxofoon spelen. Op school gaat het niet zo goed, omdat ze teveel tijd besteedt aan ...
€ 7,-
verder