0
Het Meesterwerk

Het Meesterwerk

Het meesterwerk' van Francine Rivers: Een onverwacht liefdesverhaal dat je eraan herinnert dat Gods zelfs de meest gebroken mensen een plek geeft in een prachtig meesterwerk.

De succesvolle kunstschilder Roman Valesco lijkt alles te hebben: rijkdom, vrouwen, roem. Alleen zijn assistente Grace Moore, die tegen haar zin voor hem werkt, weet hoe weinig hij eigenlijk heeft. Romans verleden achtervolgt hem en echoot door de hallen en kamers van zijn lege villa. Maar Grace heeft geen idee van de manier waarop Roman in het geheim worstelt met zijn demonen: hij trekt er 's nachts op uit als The Bird, een beruchte maar nog niet geïdentificeerde graffitiartiest - een alter ego dat zijn carrière te gronde zou kunnen richten.

Ook Grace kan haar verleden niet achter zich laten. Na een zeer ongelukkig huwelijk heeft ze haar leven omgegooid en zich voorgenomen haar dromen nooit meer te laten stelen door iemand aan wie ze haar hart verliest. Als ze de man leert kennen achter het masker is het alsof hun gebroken verledens langzaam in elkaar schuiven... totdat er iets gebeurt dat zo onverwacht is dat het voor altijd hun levens zal bepalen.
€ 24,99

Het Meesterwerk

EAN-code:
9789029725057

Uitgeverij:
Voorhoeve

Aantal pagina's:
544

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Masker van onschuld - deel 1
Roseanne M.White - 1779 - Winter is een aristocratische Amerikaanse patriot die gedwongen is haar diepste gevoelens verborgen te houden tussen alle Britse loyalisten in de ...
€ 19,95
verder
Als een droom uiteenspat
Ina van der Beek - Loes, de hoofdpersoon in Als een droom uiteenspat van Ina van der Beek, weet al van jongs af aan wat ze ...
€ 16,99
verder
Voor het leven - deel 5
Karen Kingsbury e.a. - Familie Baxter - deel 5In dit slot van de serie over het gezin Baxter draait alles om een familiereünie. Bijna iedereen heeft ...
€ 23,99
verder
Meer van deze auteur...
Het teken van de leeuw
Francine Rivers - 'Het teken van de Leeuw' van Francine Rivers: de complete trilogie over het oude Romeinse Rijk nu in een band.

1: 'Een stem ...
€ 34,99
verder
Strijders voor God
Francine Rivers - In 'Strijders voor God' van Francine Rivers zijn vijf prachtige Bijbels-historische romans over mannen gebundeld.
De levens van Aäron, Kaleb, Jonatan, Amos en Silas ...
€ 25,-
verder