0
Onder Zijn vleugels

Onder Zijn vleugels

'Onder Zijn vleugels' van Marianne Grandia: een krachtige roman van een geliefd auteur over de impact van een ongeneeslijke ziekte en geloofsonzekerheid. Als Riemke Bouwstra ernstig ziek blijkt te zijn, zit ze vol vragen over haar toekomst. Welke impact zal haar ziekte op haar leven krijgen? En op haar huwelijk met Bart? Ook laait haar oude angst weer op voor de dood - het moment waarop ze God ontmoeten zal. Is Zijn liefde en vergeving ook voor haar? Hoe kan ze dat zeker weten? Als haar nachtmerries toenemen en ze ook lichamelijk steeds meer moet inleveren, gaat ze op wanhopig op zoek naar antwoorden... en naar genezing. Een ontroerend verhaal over een moeilijke zoektocht en destructieve gedachten, maar ook over hoop en liefde, en over de genezing die onder Gods vleugels te vinden is.
€ 22,99

Onder Zijn vleugels

EAN-code:
9789029727600

Uitgeverij:
Voorhoeve

Aantal pagina's:
384

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Pakket Anne
- Cadeaupakketje voor vrouwen met een wit gastendoekje van Walra en een doosje minizeepjes. Tip: leuk voor Moederdag!
€ 5,50
verder
Verjaardagskalender Flora
€ 8,95
verder
Mama ik hou van jou - windlicht S ivoor
- Prachtig decoratief (herbruikbaar) windlicht. Met dit windlicht kunt u urenlang genieten van sfeer en licht. Grind en theelichtje worden bijgeleverd.
€ 9,95
verder
Meer van deze auteur...
PUUR! in balans - Worden wie je bent
Marianne Grandia -
Een handzaam en praktisch boekje waarin Marianne Grandia de boodschap van haar romans en spreekbeurten ...
€ 13,99
verder
Dansen in de regen
Marianne Grandia - 'Dansen in de regen' van Marianne Grandia gaat over vreugde vinden in God. Hoe kun je vreugde vinden in God wanneer het stormt ...
€ 18,50
verder