0
Hoe zalig is het volk

Hoe zalig is het volk

Herinneringen aan kinderen van God
Een levensschets van een kind van God kan een instrument zijn om de betekenis van het christelijke geloof helder te illustreren. In dit boek gaat het over een aantal kinderen van God over wie ds. De Vries in de loop der jaren in verschillende kerkbodes een 'In memoriam' geschreven heeft. De artikelen zijn voor deze uitgave bewerkt en uitgewerkt.Bij alle verschillen tussen Gods kinderen in karakter, opvattingen en inzichten, is er toch een wonderlijke eenheid. Allen delen in het werk van de zaligheid, uitgedacht door de Vader. Allen hebben geleerd dat waar zij uitgewerkt raken, Christus waarde krijgt. Zijn bloed en gerechtigheid is hun onmisbaar en dierbaar geworden, en toegepast aan hun hart door de Heilige Geest. Allen roemen zij in vrije gunst alleen.
Met deze levensschetsen wil de auteur doorgeven hoe God werkte in de levens van mensen die hij persoonlijk gekend heeft. Hij wil ook laten zien dat de Heere een God is Die leeft en nog altijd doorgaat met Zijn werk om zondaren zalig te maken. Het is zijn diepe wens dat de lezer door hun voorbeelden God zullen zoeken en mogen leren zien op de Heere Jezus Christus. Door Hem is er verbondenheid aan de Kerk van alle eeuwen en plaatsen, die eenmaal het nieuwe Jeruzalem zal binnengaan, uit vrije genade alleen. Van degenen die daarvan weten, mag worden gezegd: æHoe zalig is het volk, dat naar Uw klanken hoort!

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 20,50

Hoe zalig is het volk

EAN-code:
9789033126635

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
172

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
George Müller man van geloof en gebed
Roger Steer -
Laat u inspireren door een van de opmerkelijkste geloofsavonturen in de geschiedenis van de christelijke ...
€ 8,95
verder
Het leven van Kees Berends
Arie Tuinman -
Kees Berends krijgt in zijn leven zware klappen te verwerken. Zal hij buigen onder God? ...
€ 8,95
verder
In de schuilplaats van de Allerhoogste
Johan van Dordt - Een historisch verhaal uit het leven van ds. J. Brentz
€ 9,90
verder
Meer van deze auteur...
Gij zijt hun roem
Ds. P. de Vries - Dit boek is een vervolg op Hoe zalig is het volk. Er is een aantal levensschetsen van Gods kinderen in opgenomen, ...
€ 15,90
verder