Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Ontmoetingen op straat

Ontmoetingen op straat

Je staat in een winkel in de rij voor de kassa en iemand achter je vloekt. Wat zeg je dan? Op straat spreekt een zwerver je aan, wat doe je dan? Hoe benader je iemand die God niet kent en de Heere Jezus niet liefheeft?
In dit boek gaat oud-evangelist Bor in op het contact leggen met onze rand- en buitenkerkelijke naaste. Hoe treed ik hem of haar tegemoet? Aan de hand van veel sprekende voorbeelden vertelt hij uit zijn eigen leven. In de ontmoetingen met mensen op straat leerde hij ootmoed, geduld, liefde, het eenvoudig verwoorden van de bijbelse boodschap in de praktijk. Om in de geest van Christus zielen te winnen voor het Evangelie.Vanuit deze ervaringen geeft de auteur de lezer goede raad en bijbelse adviezen. Er zijn niet altijd passende methoden of modellen in het aanspreken van onze naasten. Wel kan dit boek een stimulans zijn om met liefde en bewogenheid getuige te zijn in een wereld die naar God niet vraagt.
H. Bor dient als lerend ouderling de Christelijke Gereformeerde Kerk van Poederoijen. Hij was van 1978 tot 2012 evangelist in Gent.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 11,90

Ontmoetingen op straat

EAN-code:
9789033128622

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
126

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Het christendom: waarheid of fictie?
James N. Anderson - Het christendom, iedereen heeft er wel een mening over, maar vaak zonder te weten wat het precies inhoudt. Vaak wordt het afgedaan ...
€ 19,95
verder
Is daar Iemand...?! - deel 7
Dr. M.J. Kater -
In gesprek over de Heilige Geest
Geloven ...
€ 9,95
verder
Goed werk
Tim Keller -
Ons dagelijks werk en Gods plan voor de wereld
...
€ 19,95
verder
Meer van deze auteur...
Gedenkt de gevangenen
H. Bor -
Elke dag lezen we in de krant over criminaliteit. Velen pleiten voor hardere straffen en ...
€ 14,90
verder
Afhankelijk leven
H. Bor -
Door onze zonden leven we in een gebroken wereld. We zien gebeuren wat de zonde ...
€ 11,90
verder