Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Paniek

Paniek

Nederland wordt overspoeld door een golf van hersenvliesontsteking, hoofdpijn en oververmoeidheid. Dieren worden agressief en vallen mensen aan. Reinier Visser, analist bij de veiligheidsdienst, staat voor een raadsel. Dat raadsel wordt groter als op de Noordzee onverklaarbare dingen gebeuren en schepen zonder aantoonbare reden zinken. Reinier gaat met een team analisten achter de schermen op zoek naar de oorzaak. Hij stuit op een uiterst gevoelige zaak met invloeden tot op het hoogste niveau. Jasmijn Hoogendijk, vriendin van Reinier, doet als wetenschapper onderzoek op de Noordzee. De problemen die zij daar voorziet, brengen de kustlanden van West-Europa in dodelijk gevaar. Als de bedreigingen op zee en aan land samenkomen en escaleren, is de paniek niet te overzien.

Een spannende roman over een actueel probleem. De auteur baseert zich op feiten en wetenschappelijke onderzoeken, die als bronvermelding achter in het boek zijn opgenomen.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.
€ 19,50

Paniek

EAN-code:
9789033129001

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
317

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Tekstbord - Ik en mijn huis Wij zullen de Heere dienen
- Wit tekstbord van steigerhout met bevestigingshaakje, 19,5 x 19,5 cm.Met de tekst: Ik en mijn huis wij zullen de Heere dienen - Joshua 24:15.
€ 13,95
verder
Lessen in geloof
Ds. P. den Butter - Momenten uit het leven van Abraham en Sara.

Terecht wordt hij wel de 'vader der gelovigen' genoemd. In Abrahams leven worden ons ...
€ 14,50
verder
Echte mannen
John Eldredge - Wat betekent het om een man te zijn? Hoe weet ik dat ik als man uit het juiste hout gesneden ben? Hoe word ...
€ 16,95
verder
Meer van deze auteur...
De Runencirkel
Jacques van de Baan -
De wereld wordt opgeschrikt door het droogvallen van grote olievelden, waardoor er een ...
€ 18,90
verder
Prooi
Jacques van de Baan -
Andrew Smith heeft als commando vele missies uitgevoerd in brandhaarden over de hele ...
€ 18,90
verder