0
Veilig achter het bloed

Veilig achter het bloed

Veiligheid was er voor de doodslager die de vrijstad wist te bereiken. Veiligheid was er voor Israƫl in de bediening van de hogepriester. Op de Grote Verzoendag ging hij met het bloed het heilige der heiligen binnen, om het op het verzoendeksel te sprengen. Het wijst alles op de grote Hogepriester, de Heere Jezus Christus. Hij heeft met de prijs van Zijn verzoenend bloed een eeuwige gerechtigheid aangebracht.

Veilig achter het bloed bevat een zestal preken, waarin de verzoening door Christus centraal staat. De preken bieden een duidelijke uitleg van de tekst en een eenvoudige, tot ieder gerichte toepassing. Ze werden voor het eerst uit het Engels vertaald door N.A. Eikelenboom.
€ 12,50

Veilig achter het bloed

EAN-code:
9789033129674

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
92

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Nog niet verschenen

Ontvang dit artikel als eerste, reserveer nu.   
Anderen bekeken ook:
Ken Hem in al uw wegen
Theodorus van der Groe - Een bundeling van vijf preken. Schriftuurlijk en bevindlijk van inhoud met een pastorale toonzetting.
Theodorus van der Groe (1705-1784) - ...
€ 12,90
verder
Profetie en vervulling
Ds. C. Smits -
Tien predicaties
In deze uitgave zijn opgenomen: vijf adventspredicaties, een Kerstpredicatie, een Oudejaars- en Nieuwjaarspredicatie en twee lijdens- en voorbereidingspredicaties.
€ 5,-
verder
Een Gift in nood
Thomas Boston -
Thomas Boston (1676-1732), de bekende prediker uit Schotland, behandelt in dit boekje de blijde boodschap ...
€ 9,95
verder
Meer van deze auteur...
Zie ik sta aan de deur en Ik klop
Robert Murray McCheyne - In dit boekje behandelt McCheyne Openbaring 2 en 3. Een ontdekkend boekje, waarin de nodiging van Christus in volle ernst en met ...
€ 11,99
verder
De Ark der behoudenis
Robert Murray McCheyne - Deze bundel met 37 preken werd vijf jaar na het overlijden van McCheyne (1813-1843) voor het eerst uitgegeven onder de titel A ...
€ 23,50
verder