0
Ontmoetingen met Jezus

Ontmoetingen met Jezus

Heel ons leven bestaat uit ontmoetingen met mensen. Verwachte en onverwachte ontmoetingen. Daardoor worden we gevormd. Ook de Bijbel staat vol met geschiedenissen van mensen die elkaar ontmoeten. Vooral lees je daarin over ontmoetingen tussen God en mens.

Zo heeft de Heere Jezus tijdens Zijn leven op aarde veel mensen ontmoet. Hij kwam in contact met heel verschillende mensen. Het is leerzaam om te zien hoe Jezus met ieder van hen persoonlijk omging. Of het nu de bloedvloeiende vrouw betrof, Nicodémus, Bartimeüs of de zondares in het huis van Simon, altijd was het op een liefdevolle en bewogen manier. Ieder die Hem nodig had, was bij Hem welkom.
In Zijn ontmoetingen was Jezus steeds gericht op de eer van God. Daarbij wees Hij mensen op Zichzelf als de Zaligmaker van zondaren.

In dit boek maken we twintig ontmoetingen met de Heere Jezus mee. Vooral luisteren we naar wat de Heilige Geest daarin tot óns te zeggen heeft. Zijn werk is onmisbaar nodig én mogelijk om te komen tot een eerste of ook een vernieuwde ontmoeting met de Zoon van God.
€ 11,90

Ontmoetingen met Jezus

EAN-code:
9789033129865

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
128

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Verwachting in crisistijd
Ds. A. Schot -
De prediking van Haggaï
Het was crisis ...
€ 9,95
verder
Een beker koud water
Jan-Arie Tuinman - Uit de tijd van de Hugenoten. Over een Engels meisje dat met het lot van een Franse soldaat begaan was.
€ 2,90
verder
Rondom de enge poort
C.H. Spurgeon - In dit inmiddels beroemde boekje gaat Spurgeon in gesprek met hen die op zoek zijn naar Jezus Christus. Met veel herkenbare, eenvoudige voorbeelden ...
€ 10,95
verder
Meer van deze auteur...
Waarvoor leef ik?
Johan Krijgsman - Waarvoor leef ik? Dat is een vraag die veel mensen herkennen. Een vraag die klinkt als het tegenzit in je leven. Je kampt ...
€ 11,90
verder