0
Doe maar gewoon

Doe maar gewoon

Jacomijn snapt niet hoe haar ouders het verzonnen krijgen! Twee weken lang komt de dochter van hun vrienden bij Jacomijn thuis logeren. Terwijl de verschillen tussen hen enorm zijn! Waar zij in een gewoon rijtjeshuis wonen, komt Louise uit een rijke omgeving. Als Jacomijn in haar vrije tijd in het verzorgingshuis werkt, gaat Louise rijden op haar eigen paard. Jacomijn vindt Louise arrogant. Hoe komt ze die twee weken ooit door?

Louise vindt het vreselijk dat ze moet gaan logeren bij Jacomijn. Als ze ergens geen zin in heeft, is dat het wel. Het is er allemaal zo klein en gewoon. Toch moet ze toegeven dat Jacomijns broer Luuk een leuke gozer is. Maar wat verbergt hij? Als ze hem tijdens een buitenrit met zijn 'vrienden' in het bos ziet, weet ze zeker dat hij zwaar in de problemen zit. En waarom hangen deze jongens ook rond bij haar huis?

Dan komt Louise na een buitenrit niet terug. Waar is ze? Het wordt in één klap duidelijk dat ze er voor elkaar moeten zijn om de problemen te overwinnen. Lukt het Jacomijn en Louise om over de verschillen heen te stappen?
€ 15,90

Doe maar gewoon

EAN-code:
9789033129957

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
262

Bindwijze:
GEBONDEN

AGE:
13-15

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Suus en Sem gaan schaatsen - deel 4
Linda Bikker - Suus en Sem spelen op het ijs. Suus kan al schaatsen. Sem wil het ook. Maar het lukt niet. ...
€ 9,95
verder
Wereld in een koffer
Lianne Biemond - Niet meer vliegeren.
Niet meer alleen naar buiten.
Altijd je hoofd bedekken.

Sinds de taliban aan de macht is, is er steeds meer verboden in Afghanistan. ...
€ 10,50
verder
Papa, waar blijf je?
Willemijn de Weerd - Op 1 oktober 1944 vindt in Putten een razzia plaats naar aanleiding van een mislukte verzetsaanslag. Meer dan 600 mannen worden afgevoerd ...
€ 11,90
verder
Meer van deze auteur...
Op handen gedragen
Thea Zoeteman - Sabine, hoofdpersoon in de familieroman 'Op handen gedragen' van Thea Zoeteman, kan de werkdruk in het verpleeghuis niet meer aan. Ze gaat met ...
€ 17,50
verder