0
Gezonden - Bijbelstudies over Mozes

Gezonden - Bijbelstudies over Mozes

20 Bijbelstudies over Mozes
Mozes, de knecht des HEEREN, neemt in de heilsgeschiedenis een grote plaats in. Door het geloof heeft hij de goede keuze mogen maken. Hij heeft het volk uit Egypte geleid. Door zijn hand heeft Israël de ceremoniële wetten ontvangen. Mozes wijst in heel zijn leven heen naar de komst van Christus. Maar hij ís de beloofde Messias niet!
Gods daden van heil en verlossing komen in de schaduw van het Oude Testament aan het licht. De kerk van het Nieuwe Testament is gefundeerd op het offer van Christus. Naar Zijn komst en naar Zijn werk hebben de gelovigen onder het Oude Verbond uitgezien.
Deze Bijbelstudies (met vragen en citaten van Calvijn) zijn geschikt voor persoonlijk gebruik en voor Bijbelstudiegroepen.
€ 9,95

Gezonden - Bijbelstudies over Mozes

EAN-code:
9789033634246

Uitgeverij:
De Banier

Aantal pagina's:
112

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De wapenrusting van God
Priscilla Shirer - De wapenrusting van God is een bijbelstudieboek geschreven door de succesvolle auteur Priscilla Shirer, bekend van het boek Vurig en de bijbehorende film ...
€ 22,50
verder
De dag van JHWH
J.C.van de Haar - Mogelijk is Joëls profetie het oudste van alle oudtestamentische profeten. Maar desondanks wordt de inhoud ervan almaar actueler. Immers, Joël schreef - ...
€ 8,95
verder
Verdiep je in... Jesaja
Marjin Zwart
€ 8,95
verder
Meer van deze auteur...
Crisis? (2e hands)
Ds. W. Visscher - Hoe het zo ver kon komen. De heilzame richtlijnen van de Bijbel.
€ 3,-
verder
Mails van jongeren
ds. W. Visscher -
Wie ben jij? Op school, op je werk, in de buurt...?
...
€ 9,95
verder