0
Vrij van schaamte

Vrij van schaamte

Schaamte komt in allerlei schakeringen: de schaamte van wie succesvol lijkt maar moeite heeft alle balletjes in de lucht te houden, tot de schaamte van de velen die in het leven beschadigd zijn geraakt. Zoals veel vrouwen worstelde Christine Caine van jongs af aan met schaamte - door wat haar was aangedaan, en door wat ze zelf deed. Pas toen de liefde van Christus in haar leven kwam, begon het proces van bevrijding van schuld en schaamte.Met enthousiasme en humor onderwijst Christine Caine uit Gods Woord. Ze laat zien dat God groter is dan je zonde, je tekortkomingen en je negatieve ervaringen. Aan zijn hand kun je vandaag je verleden aanpakken, zodat je een nieuwe toekomst tegemoet gaat - vrij van schuld en schaamte, precies zoals God het bedoeld heeft.

'God weet het al. Hij vergeeft. Hij bevrijdt je ervan. En Hij herstelt - wat je ook gedaan hebt, wat je ook is aangedaan. Hij roept je om uit je schuilplaats te komen, naar zijn genade - zijn onvoorwaardelijke acceptatie. Hij houdt van je - altijd. Zoveel dat Hij zijn enige Zoon, Jezus, gestuurd heeft om de prijs voor je redding te betalen - waarbij je ook bevrijd werd van je schaamte. (Johannes 3:16) Geloven in die liefde - geloven dat Hij van je houdt - betekent dat je je hart opent voor genezing en vrijheid, gekocht door zijn dood, begrafenis en opstanding.' (Uit 'Vrij van schaamte')

Christine Caine is internationaal gevraagd spreker, auteur, en oprichter van A21, een organisatie die wereldwijd strijdt tegen moderne slavernij en mensenhandel. Ze is getrouwd en heeft twee dochters.
€ 17,99

Vrij van schaamte

EAN-code:
9789033801167

Uitgeverij:
Ark Media

Aantal pagina's:
192

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Lieve dochter, je bent waardevol - kleur- en inspiratieboekje
Carianne Ros - Lieve dochter, je bent waardevol Kleur- en inspiratieboekje past bij de inspirerende paperback Lieve dochter, je bent waardevol van Carianne Ros.
Gezellig samen met ...
€ 5,50
verder
Een biddend leven
Gloria Gaither -
Een biddend leven is geschreven door de bekende gospelzangeres en auteur van christelijke liederen, Gloria ...
€ 5,95
verder
Lieve dochter, je bent waardevol
Carianne Ros - Dat je dochter leeft vanuit een gezond, op Gods liefde gebaseerd zelfbeeld - dat is toch de wens van iedere moeder? Carianne Ros ...
€ 16,50
verder
Meer van deze auteur...
Onwankelbaar
Christine Caine - Alles in onze wereld kan wankelen. De Bijbel verzekert ons ervan dat het niet uitmaakt wat er gebeurt in de wereld om ons ...
€ 24,95
verder