0
€ 17,99
€ 11,90
Thematische concordantie

Thematische concordantie

Deze thematische concordantie van Geoffrey Stonier onderscheidt zich van andere concordanties, die vooral verwijzen naar termen in één specifieke Bijbelvertaling. Deze concordantie bespreekt Bijbelteksten die horen bij een bepaald thema. De termen komen als zodanig niet in de Bijbel voor, maar in de teksten wordt er wél over gesproken. Te denken valt aan termen als 'voorzienigheid', 'homoseksualiteit' en 'gulheid'. Hierdoor is deze concordantie te gebruiken bij iedere Bijbelvertaling. Met handige overzichten van o.a. de gelijkenissen van Jezus en de eigenschappen van God.
€ 11,90

Thematische concordantie

EAN-code:
9789043525626

Uitgeverij:
Kok

Aantal pagina's:
334

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De Bijbel literair
J. Fokkelman e.a. - Opbouw en gedachtengang van de bijbelse geschriften en hun onderlinge relaties.
€ 49,99
verder
Verklaring moeilijke woorden Statenbijbel zwart
- In deze woordenlijst zijn honderden moeilijke woorden uit de Statenbijbel opgenomen en van een betekenis voorzien. Zwart.
€ 4,50
verder
De Bijbel theologisch
dr.K. Spronk -
Hoofdlijnen en thema’s
De Bijbel biedt geen ...
€ 52,50
verder
Orientatie in de bijbelse oudheidskunde
Drs. I.A. Kole - Oriëntatie in de bijbelse oudheidkunde (6). Waardevol hulpmiddel bij bestudering van de Bijbel en bij voorbereiding op bijbelstudie, catechese of bijbelles.
€ 22,99
verder
Handboek Nederlandse kerkgeschiedenis
Herman J. Selderhuis - In dit nieuwe handboek voor de Nederlandse kerkgeschiedenis heeft een team van katholieke en protestantse specialisten de resultaten van recent onderzoek verwerkt. ...
€ 82,50
verder