0
Geheel voor Hem

Geheel voor Hem

Oswald Chambers is een van die predikanten die zijn lezers blijft inspireren. Deze nieuwe editie van zijn Bijbels dagboek 'Geheel voor Hem' is volledig herzien en bewerkt voor deze tijd. Elke dag bevat een Bijbelcitaat met uitleg, hoofdzakelijk ontleend aan preken, lezingen en toespraken. Iedere pagina bevat een veelheid aan gedachten en een diepgang die uitnodigt tot persoonlijke meditatie.

De teksten in dit dagboek zijn actueel en radicaal, scherp en diepzinnig. Het is Chambers'passie dat christenen zich volledig toewijden aan Jezus, Hem en de ander dienen - en niet zichzelf - en zo het Koninkrijk van God gestalte geven.

Wereldwijd beginnen dagelijks vele gelovigen hun dag met Chambers' bijbelse dagboek 'Geheel voor Hem' (My Utmost for His Highest). Dit dagboek verschijnt in een volledig herziene en bewerkte Nederlandse editie. Daarmee is dit veelgelezen dagboek toegankelijk gemaakt voor een nieuwe generatie lezers.
€ 29,99

Geheel voor Hem

EAN-code:
9789043528498

Uitgeverij:
Kok

Aantal pagina's:
397

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Ontdekkingstocht - deel 1
Ro Willoughby -
Een dagelijkse gids door de Bijbel
Dit boek helpt jongvolwassenen en mensen die pas tot geloof zijn gekomen de Bijbel praktisch en doelmatig te ...
€ 6,95
verder
Dankbaar onderweg
Willem J.Ouweneel - 'Dankbaar onderweg' van Willem J. Ouweneel is een dagboek bij de Heidelbergse Catechismus. In 365 dagen neemt de auteur je mee door de ...
€ 24,99
verder
Een fontein van heil
ds. J. Roos e.a. -
De dichter van Psalm 19:5 zingt: ‘Des Heeren vrees is rein; zij opent ...
€ 19,50
verder
Meer van deze auteur...
Godsvertrouwen (2e hands)
Oswald Chambers - Godsvertrouwen gaat over de praktijk van het geloven in het leven van alledag. Het gaat over vragen als: Moet ik goede dingen doen ...
€ 7,-
verder
Geheel overgegeven aan God
Oswald Chambers -
Dit is het levensverhaal van de schrijver van de bijbelse dagboeken "Geheel voor Hem" en ...
€ 9,95
verder