0
€ 91,96
€ 35,00
Pakket Kingsbury - 4 delen

Pakket Kingsbury - 4 delen

Dit pakket bestaat uit 4 boeken van Karen Kingsbury (van de serie "Samen onderweg" deel 1 t/m 4). Deze bestaat uit: "Dag van vreugde", "Zomer van hoop", "Huis van herinnering" en "Band van liefde".

Dag van vreugde
Gedurende de voorbereidingen voor hun grote dag groeien Dayne Matthews en Katy Hart steeds dichter naar elkaar toe. Maar de spanning stijgt als het moeilijk blijkt te zijn om hun bruiloft geheim te houden voor de paparazzi. Het komt zelfs zo ver dat ze het kindertheater moeten inschakelen om hun privacy te waarborgen. Het aanstaande huwelijk zet John Baxter aan het denken over iets waar hij nu niet langer omheen kan: dat hij gevoelens koestert voor zijn beste vriendin Elaine.

Zomer van hoop
Acteur Dayne Matthews en Katy Hart zijn gelukkig getrouwd, maar zijn nog altijd niet vrij van alle media-aandacht. In een poging zich te verzoenen met de paparazzi, tekenen ze een contract voor een realityshow. Het lijkt het perfecte compromis, maar al snel raken ze alles kwijt wat ze met zoveel zorg hebben opgebouwd.
De familie Baxter krijgt spannend nieuws te verwerken. Ashley en Kari zijn allebei zwanger, maar er is iets niet goed met een van de baby's. De zussen bidden om een wonder, terwijl ze zich voorbereiden op het ergste scenario.

Huis van herinnering
De druk van hun beroemdheid weegt zwaar op Dayne en Katy Matthews als ze allebei aan een verschillende filmprojecten meewerken. De tabloids staan vol met geruchten over hun relatieproblemen en speculeren zelfs over ontrouw. Pas als er iets dramatisch voorvalt, beseft Dayne dat hun huwelijk op het randje van de afgrond balanceert. Ondertussen beseft John Baxter dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn relatie met Elaine. Maar dat houdt in dat hij afscheid moet nemen van een dierbare plek.

Band van liefde
Na een tijd van grote verliezen, staat de familie Baxter nu voor een feestelijk seizoen. Het CKT kijkt uit naar de eerste productie in het theater van Dayne en Katy Matthews en het beroemde koppel zelf bereidt zich voor op een nieuw hoofdstuk in hun leven: familieuitbreiding.
Het plannen van de bruiloft met zijn vriendin Elaine maakt bij John Baxter en zijn kinderen veel los. Als de tijd is aangebroken om het Baxter-huis te verkopen, sluit de familie samen een bewogen periode in hun leven af.
€ 35,00

Pakket Kingsbury - 4 delen

EAN-code:
9789043530262

Uitgeverij:
Kok

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
In mijn dromen - deel 2
Karen Kingsbury - 'In mijn dromen' is deel 2 in Karen Kingsbury's serie 'Angels Walking', een serie over hoop, tweede kansen en engelen.

Mary Catherine werkt ...
€ 22,99
verder
Witter dan sneeuw + notitieboek
Marianne Grandia -
Na een schokkende ontdekking verbreekt Kathy Smit alle banden met haar vader Steven. Jaren later ...
€ 22,50
verder
Wederkomst Midprice
Louis Kruger -
Jannes Hoop groeit op in een armoedig gezin. Zijn moeder sterft bij zijn geboorte en zijn vader is een mislukkeling. Terwijl het Eiland ...
€ 4,50
verder
Meer van deze auteur...
Band van liefde - deel 4
Karen Kingsbury -
Na een tijd van grote verliezen, staat de familie Baxter nu voor een feestelijk seizoen. ...
€ 22,99
verder
In mijn dromen - deel 2
Karen Kingsbury - 'In mijn dromen' is deel 2 in Karen Kingsbury's serie 'Angels Walking', een serie over hoop, tweede kansen en engelen.

Mary Catherine werkt ...
€ 22,99
verder