0
Anker in de storm - deel 2

Anker in de storm - deel 2

In dit vervolg op bestseller 'Dochters van de kust' huurt de jonge Anna een priv├ędetective in om meer te weten te komen over haar biologische moeder.

Anna is terug in Chicago, maar het kost haar moeite om zich te concentreren op haar aanstaande huwelijk. Wat ze onlangs te weten is gekomen over haar biologische moeder laat haar niet los. Ze huurt een priv├ędetective in om meer informatie boven water te krijgen. Maar al snel ontdekt ze dat sommige geheimen beter met rust gelaten kunnen worden.

Ondertussen worden er nare roddels over Anna verspreid in de stad. Roddels die haar verloving in gevaar brengen en er uiteindelijk toe leiden dat ze haar toevlucht zoekt bij haar grootmoeder Geesje in het Amerikaanse plaatsje Holland.

Lynn Austin schreef 'Anker in de storm' op verzoek van vele fans. Hoewel het chronologisch volgt op 'Dochters van de kust' kan het ook goed los gelezen worden.
€ 24,99

Anker in de storm - deel 2

EAN-code:
9789043530477

Uitgeverij:
Kok

Aantal pagina's:
446

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Dwars door het vuur
Michelle Griep - 'Dwars door het vuur' van Michelle Griep is een spannende historische roman waarin ook de romantiek niet ontbreekt.

Gouvernante Eleanor Morgan moet Engeland ontvluchten ...
€ 19,99
verder
Nobel hart - deel 2
Susan Anne Mason - De historische familieroman 'Nobel hart' van Susan Anne Mason is deel 2 in een serie over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary en het ...
€ 22,99
verder
Het teken van de leeuw
Francine Rivers - 'Het teken van de Leeuw' van Francine Rivers: de complete trilogie over het oude Romeinse Rijk nu in een band.

1: 'Een stem ...
€ 34,99
verder
Meer van deze auteur...
In Wonderland
Lynn Austin - Lynn Austin blijft verrassen met 'In Wonderland'.

Alice Grace Ripley leeft in een droomwereld met haar neus in de boeken. Maar aan haar zorgeloze ...
€ 15,-
verder
Tegen de stroom in
Lynn Austin -
Harriet Sherwood keek altijd op tegen haar grootmoeder. Maar als ze de beslissing neemt haar oma te volgen in haar gevecht tegen ...
€ 15,-
verder