0
Dochter van Jesaja

Dochter van Jesaja

Mesu Andrews schreef 'Dochter van Jesaja', een Bijbels-historische roman over een getraumatiseerd meisje die door de profeet Jesaja wordt geadopteerd in de tijd van Hizkia.

Nadat bijna hun hele familie voor hun ogen is vermoord, wordt het meisje Ishma samen met haar zus als buit meegevoerd naar Samaria door Israƫlische soldaten. Als ze onverwacht worden vrijgelaten, komt ze terecht in het huishouden van de profeet Jesaja, die Ishma als zijn dochter aanneemt en haar een nieuwe naam geeft: Zibah, tot vreugde van de Heer. In haar nieuwe huis vindt Ishma haar vrolijke karakter weer terug en ze trekt de aandacht van prins Hizkia, een jongeman die vastbesloten is het koninkrijk dat zijn vader bijna heeft vernietigd, weer op te bouwen. Maar haar liefde voor hem brengt haar op een pad waarvan ze hoopte dat ze het voor altijd achter zich gelaten had.
€ 22,99

Dochter van Jesaja

EAN-code:
9789043531528

Uitgeverij:
Kok

Aantal pagina's:
416

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Lydia - de vrouw die de vrede vond
Thom Lemmons - Op een hete zomerdag in het jaar 28 komt Lydia in de Romeinse kolonie Filippi aan. Ze is eenzaam en bang. Lydia heeft ...
€ 21,-
verder
Hizkia - God is mijn redding - deel 3
Lynn Austin -
God heeft Hizkia's trouw met grote rijkdom en macht beloond, maar de koning heeft nog altijd geen erfgenaam. In haar wanhoop wendt ...
€ 24,99
verder
De familie van Jezus
Karen Kingsbury -
Jozef, Zacharias, Johannes de Doper, Jakobus, Elisabet en Maria - in de roman De familie ...
€ 19,99
verder
Strijders voor God
Francine Rivers - In 'Strijders voor God' van Francine Rivers zijn vijf prachtige Bijbels-historische romans over mannen gebundeld.
De levens van AƤron, Kaleb, Jonatan, Amos en Silas ...
€ 25,-
verder
Aan zijn voeten
Tessa Afshar - 'Aan zijn voeten' van Tessa Afshar vertelt over de geschiedenis van Ruth en Boaz: het ...
€ 22,99
verder