0
Dochter van Jesaja

Dochter van Jesaja

Mesu Andrews schreef 'Dochter van Jesaja', een Bijbels-historische roman over een getraumatiseerd meisje die door de profeet Jesaja wordt geadopteerd in de tijd van Hizkia.

Nadat bijna hun hele familie voor hun ogen is vermoord, wordt het meisje Ishma samen met haar zus als buit meegevoerd naar Samaria door Israƫlische soldaten. Als ze onverwacht worden vrijgelaten, komt ze terecht in het huishouden van de profeet Jesaja, die Ishma als zijn dochter aanneemt en haar een nieuwe naam geeft: Zibah, tot vreugde van de Heer. In haar nieuwe huis vindt Ishma haar vrolijke karakter weer terug en ze trekt de aandacht van prins Hizkia, een jongeman die vastbesloten is het koninkrijk dat zijn vader bijna heeft vernietigd, weer op te bouwen. Maar haar liefde voor hem brengt haar op een pad waarvan ze hoopte dat ze het voor altijd achter zich gelaten had.
€ 22,99

Dochter van Jesaja

EAN-code:
9789043531528

Uitgeverij:
Kok

Aantal pagina's:
416

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Manasse, de God van mijn vader - deel 1
Lynn Austin - Manasse is twaalf jaar oud als zijn vader, koning Hizkia, overlijdt en hijzelf koning wordt. Zijn vader was een groot koning, en ...
€ 25,99
verder
Jeremia - de man die huilde
Thom Lemmons - Tijdens zijn kinder- en jeugdjaren hoedde Jeremia de schapen van zijn vader. Hij wist niet dat God hem ertoe zou roepen herder van ...
€ 21,-
verder
Achter de muren van Jericho
Tessa Afshar -
 Rachab wordt op jonge leeftijd gedwongen tot prostitutie door de enige man die ze liefhad ...
€ 22,99
verder
Het zwarte land - midprice deel 2
Angela Hunt -
Bijbelse roman over het leven van Jozef en zijn broers.
Jozef besluit dat Simeon in Egypte moet achterblijven, totdat ook de jongste broer Benjamin ...
€ 8,50
verder
Strijders voor God
Francine Rivers - In 'Strijders voor God' van Francine Rivers zijn vijf prachtige Bijbels-historische romans over mannen gebundeld.
De levens van AƤron, Kaleb, Jonatan, Amos en Silas ...
€ 25,-
verder