0
Geloof dat maar

Geloof dat maar

Bijbels dagboek. Ds. Arie van der Veer is met zijn oranje fiets een bekende verschijning op tv. In zijn wekelijkse programma ‘Nederland Zingt op Zondag’ (EO, zondagmorgen) weet hij veel mensen te raken met een authentiek verhaal zonder pretenties. Daardoor is hij verreweg de bekendste tv-dominee van Nederland.
Op veler verzoek heeft Arie van der Veer een prachtig nieuw Bijbels dagboek samengesteld. Hij heeft een heel ongedwongen en eigentijdse spreek- en schrijftaal, direct en op de man af. Deze stijl wordt door veel kijkers en lezers gewaardeerd. Steeds weet hij in een paar zinnen de essentie van een bepaalde Bijbeltekst weer te geven, waarna hij een treffende toepassing noteert voor het dagelijks leven. Iedere afzonderlijke dagboektekst wordt afgesloten met een gebed of een suggestie ter verdere overdenking. In de samenstelling van het geheel is rekening gehouden met alle bijzondere momenten in het (kerkelijk) jaar.
Deze uitgave krijgt, afwijkend van zijn vorige dagboeken, een volledig nieuwe vormgeving: in full colour, met veel kleurenfoto’s die als visuele meditaties ‘gelezen’ kunnen worden.
Er zijn speciale kindergebeden opgenomen. Ook is er een uitgebreid register voor het gebruik van Bijbelteksten bij bijzondere gelegenheden, pastorale bezoeken, weekopeningen, enz.
Met foto’s van Karel van Doodewaerd en Kor Klaver.
€ 29,50

Geloof dat maar

EAN-code:
9789051944501

Uitgeverij:
Van Wijnen

Aantal pagina's:
832

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Levend water
Max Lucado -
Dagboek
Levend water is een dagboek van bestseller ...
€ 15,95
verder
Toekomst
Jaap Zijlstra -
Bijbels dagboek
Voor zijn Bijbelse dagboekToekomst schreef Jaap ...
€ 22,99
verder
Een belofte voor elke dag
-
‘De HEERE zal Zijn volk niet begeven.’
De Bijbel ...
€ 9,99
verder
Alleen uw liefde laat mij leven
Arie Maasland - Arie Maasland schreef voor iedere dag van het jaar een pakkend kort gedicht. Elk gedicht gaat samen met een bijbelleessuggestie. Daarmee is dit ...
€ 18,99
verder
De tijd is nabij
H. Schouten
€ 19,95
verder
Meer van deze auteur...