0
Geloof dat maar

Geloof dat maar

Bijbels dagboek. Ds. Arie van der Veer is met zijn oranje fiets een bekende verschijning op tv. In zijn wekelijkse programma ‘Nederland Zingt op Zondag’ (EO, zondagmorgen) weet hij veel mensen te raken met een authentiek verhaal zonder pretenties. Daardoor is hij verreweg de bekendste tv-dominee van Nederland.
Op veler verzoek heeft Arie van der Veer een prachtig nieuw Bijbels dagboek samengesteld. Hij heeft een heel ongedwongen en eigentijdse spreek- en schrijftaal, direct en op de man af. Deze stijl wordt door veel kijkers en lezers gewaardeerd. Steeds weet hij in een paar zinnen de essentie van een bepaalde Bijbeltekst weer te geven, waarna hij een treffende toepassing noteert voor het dagelijks leven. Iedere afzonderlijke dagboektekst wordt afgesloten met een gebed of een suggestie ter verdere overdenking. In de samenstelling van het geheel is rekening gehouden met alle bijzondere momenten in het (kerkelijk) jaar.
Deze uitgave krijgt, afwijkend van zijn vorige dagboeken, een volledig nieuwe vormgeving: in full colour, met veel kleurenfoto’s die als visuele meditaties ‘gelezen’ kunnen worden.
Er zijn speciale kindergebeden opgenomen. Ook is er een uitgebreid register voor het gebruik van Bijbelteksten bij bijzondere gelegenheden, pastorale bezoeken, weekopeningen, enz.
Met foto’s van Karel van Doodewaerd en Kor Klaver.
€ 29,50

Geloof dat maar

EAN-code:
9789051944501

Uitgeverij:
Van Wijnen

Aantal pagina's:
832

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
101-dagenboek voor 50-plussers
-
101 Teksten die 50-plussers helpen na te denken over zingeving en inspiratie. Uitgangspunt daarbij is steeds ...
€ 12,90
verder
Bijna-elke-dagboek voor twintigers
Rolf Robbe - De auteur biedt in dit boek veertig weken lang vijf korte overdenkingen. Het boek is opgebouwd rond de thema's: omgaan met God, omgaan ...
€ 14,99
verder
Dit is de dag
Ds. Arie van der Veer e.a. -
In dit modern vormgegeven bijbels dagboek zijn nieuwe teksten die Ds. ...
€ 25,-
verder
Meer van deze auteur...
Alle dagen
Ds. Arie van der Veer - Opnieuw heeft de bekendste dominee van Nederland een prachtig Bijbels dagboek geschreven met 366 overdenkingen. Net als op de televisie ...
€ 22,50
verder