0
Bij je volle verstand

Bij je volle verstand

Bij je volle verstand Een uitnodiging voor sceptici Dit nieuwe boek van Tim Keller zet je aan het denken. Hij nodigt mensen die sceptisch staan tegenover geloof en religie uit om het geloof in de God van het christendom serieus te overwegen. Stel nou eens dat het christelijk geloof de ultieme bron blijkt te zijn van antwoorden op vragen die betrekking hebben op voldoening, persoonlijke vrijheid, rechtvaardigheid en hoop? Bij je volle verstand is geschreven voor de zoeker die maar niet kan kiezen en voor de seculiere scepticus. Het boek werpt licht op de onmiskenbare waarde en het grote belang van het christendom, dat meer dan ooit relevant is.

Tim Keller was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City, waar tegenwoordig op zondag meer dan vijfduizend mensen samenkomen. Hij stond ook aan de wieg van het City to City programma van Redeemer, dat kerkleiders opleidt die wereldwijd inmiddels meer dan driehonderd nieuwe kerken hebben gesticht. Eerder verscheen van hem een groot aantal boeken, waaronder de bestsellers In alle redelijkheid, De vrijgevige God en Het huwelijk.
€ 22,50

Bij je volle verstand

EAN-code:
9789051945454

Uitgeverij:
Van Wijnen

Aantal pagina's:
399

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Een kerk die knielt
John Lapré
€ 14,99
verder
Adam, waar ben je? - gebonden
Willem J. Ouweneel - Waren Adam en Eva nu de eerste mensen op aarde? Hadden ze gewoon beiden twee ouders of is Adam door God geformeerd ...
€ 29,90
verder
En dus bestaat God
Emanuel Rutten e.a. -
De beste argumenten
Is het onlogisch, onredelijk ...
€ 14,90
verder
Meer van deze auteur...
In alle redelijkheid - DVD
Tim Keller -
In zes aansprekende sessies ontmoet Tim Keller een groep mensen en bespreekt daarin hun twijfels ...
€ 9,95
verder
Centrum-Kerk
Tim Keller
€ 32,50
verder