0
De gouden speld - trilogie

De gouden speld - trilogie

Drie momenten in de geschiedenis van het christelijk geloof, drie spannende verhalen. In het eerste deel - dat speelt in de tijd van Jezus - krijgen David en Mirjam de Gouden Speld voor het eerst in handen.

Het verhaal vervolgt als Ruben en Claudia, die leven bij de eerste christenen in Rome, met de speld te maken krijgen. Nu, in het derde deel, gaat het verhaal over Marcus en Susanna en de christenvervolgingen in Lyon in 155 na Chr.

Marcus is 12 jaar en droomt van avonturen en verre landen. Zijn leven wordt op de kop gezet als er op een dag soldaten in de stad verschijnen die overal bordjes ophangen: Verboden voor christenen. Christenen mogen geen winkels meer bezoeken, geen dokter meer roepen en niet meer naar school.

De opa van Marcus' vriendin Susanna is de leider van de christenen in de stad. Bezorgd ziet hij hoe de pesterijen tegen de christenen steeds erger worden. Zo erg, dat het niet meer leefbaar is in de stad.
€ 15,99

De gouden speld - trilogie

EAN-code:
9789055605446

Aantal pagina's:
445

Bindwijze:
PAPERBACK

AGE:
9-12

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Slaaf voor één seizoen
Nellie Vermaat -
Zes weken werken. Geld verdienen! De Poolse Nuno Eisenbaum voelt zich heel wat omdat hij ...
€ 4,95
verder
Water en vuur
M. Kanis -
Veel is er geschreven over de Tweede Wereldoorlog. Veel minder is er bekend over ...
€ 2,95
verder
Operatie 'Gedeelde nood'
Nellie Stoop -
Aaliyah woont als dochter van een expat tijdelijk in Irak. Als ze op een warme dag samen met haar vriendinnen verkoeling zoekt in ...
€ 4,50
verder
Meer van deze auteur...
David & Mirjam - deel 1
Martine Jonker -
Kapernaüm, ergens aan het begin van de jaartelling. De 12-jarige David let op een dag ...
€ 12,90
verder
Ruben en Claudia - deel 2
Martine Jonker - Het is het jaar 70 na Christus. De Joodse Ruben heeft als enige van zijn familie de verwoesting van Jeruzalem overleefd en wordt ...
€ 4,95
verder