0
De Sionsbende en de vazendief - deel 1

De Sionsbende en de vazendief - deel 1

Wolf is met zijn ouders verhuisd naar een wel heel bijzondere plek: het oude klooster Sion. Wanneer zijn vrienden Emma, Kris en Roos een week komen logeren, wordt de omgeving opgeschrikt door de diefstal van een waardevolle Chinese vaas. De vrienden vermoeden dat de dief nog een keer zal toeslaan. Er is namelijk een tweede vaas, en samen zijn ze veel meer waard. Dan zien ze in het bos bij het klooster een man lopen die wel erg lijkt op het signalement van de dader.

De antiquair Peter Dullaert neemt hen mee naar de crime scene, en vertelt de vier vrienden van alles over de vazen en de omgeving. Maar is Peter zelf eigenlijk wel te vertrouwen?

Rien van den Berg, journalist, voorganger en dichter, schreef eerder Aslander en Het laatste gezicht. De Sionsbende is een gezamenlijk project met zijn zoon Albert. Binnenkort zullen zij op Nieuw Sion gaan wonen, het decor waartegen het boek zich afspeelt.
€ 12,95

De Sionsbende en de vazendief - deel 1

EAN-code:
9789055605491

Aantal pagina's:
149

Bindwijze:
GEBONDEN

AGE:
9-12

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Actie - deel 2
Hans Mijnders -
'Wat een gemene dief!'
'Wie doet zoiets nou?'
De leerlingen van groep zeven reageren allemaal hevig verontwaardigd, als de meester vertelt dat alle ...
€ 7,90
verder
Water en vuur
M. Kanis -
Veel is er geschreven over de Tweede Wereldoorlog. Veel minder is er bekend over ...
€ 2,95
verder
Pjotr - dyslexieuitgave
Jan Terlouw - Pjotrs moeder is al lang overleden. Hij en zijn vader zijn de beste vrienden.Dan moet Pjotrs vader naar de gevangenis. Waarom? In woede ...
€ 19,95
verder
Halt in gevaar - deel 9 (gebonden uitgave)
- Halt, Arnaut en Will zijn Tennyson, de leider van de Buitenstaanders, en zijn volgelingen op het spoor. Tennyson probeert te ontsnappen aan gerechtelijke vervolging ...
€ 19,99
verder
De koninklijke leerling - deel 12
John Flanagan -
Serie 'De Grijze Jager'
Na anderhalf jaar wachten ...
€ 16,99
verder