0
Beroepsethiek voor pastores

Beroepsethiek voor pastores

Dit is het eerste boek in het Nederlandse taalgebied dat geheel gewijd is aan de ethische vragen waarmee pastores geconfronteerd worden. Duidelijk wordt waarom het hard nodig is dat er aandacht komt voor de ambts- of beroepsethiek van pastores.
Na een inleiding in de ethische theorie komen allerlei vragen uit de pastorale praktijk aan de orde. Aan het eind van ieder hoofdstuk zijn discussie- en verdiepingsvragen opgenomen.
Dit boek is in de eerste plaats bedoeld als een handleiding voor pastores, pastoraal werkers, geestelijk verzorgers en studenten theologie. Daarnaast is het boek bestemd voor kerkelijke bestuurders en leidinggevenden van instellingen die verantwoordelijk zijn voor het werk van pastores.

 
€ 22,90

Beroepsethiek voor pastores

EAN-code:
9789055738519

Aantal pagina's:
238

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Zelfontplooiing
Herman Paul e.a. red. -
Een theologische peiling
Zelfontplooiing is een ...
€ 15,90
verder
Bijbels licht op... kinderloosheid
W.Visser red. -
Als de kinderkamer leeg blijft
Dit boekje wil een handreiking bieden aan echtparen die kinderloos zijn én aan degenen die om hen heen staan. ...
€ 4,95
verder
Vergeving en genezing
dr.M.J. Paul -
De laatste tijd is een toenemende aandacht van christenen te bespeuren voor een bijbels omgaan met ziekte. Zij vragen onder andere naar de ...
€ 17,99
verder
Meer van deze auteur...
Beroepsethiek voor pastores (2e hands)
Jacques Schenderling - Dit is het eerste boek in het Nederlandse taalgebied dat geheel gewijd is aan de ethische vragen waarmee pastores geconfronteerd worden. Duidelijk wordt ...
€ 15,-
verder