0

Jeruzalem (2e hands)

Er is geen stad ter wereld die ons meer boeit dan Jeruzalem. Een stad van meer dan 3500 jaar oud, een der oudste steden die wij kennen. Een stad die grote rijkdom en de diepste ellende gekend heeft, geslagen en steeds weer opgebloeid, vertrapt en toch weer herleefd. Een stad die juist in onze tijd weer in het middelpunt van de wereldbelangstelling staat. Een stad waar oeroude beschavingen elkaar ontmoeten, waar de grote handelswegen van eeuwen her elkaar kruisen. Een stad die ligt op de 'navel der aarde' en die midden onder de volken gesteld is. Maar er is meer. Deze stad heeft een wel heel bijzondere plaats in de heilsgeschiedenis van God met de wereld. Want het toneel waarop deze plannen en raadsbesluiten zich voltrekken, is de aarde, maar dan gezien vanuit het gebied dat naar Gods gedachte het centrum van de aarde is. Dat is het beloofde land, met als glorieus middelpunt Jeruzalem, de 'stad van God'.
Juist in deze tijd, waarin Jeruzalem zich voorbereidt op de laatste ingrijpende en schokkende gebeurtenissen die over haar zullen komen, dienen wij op de hoogte te zijn van de plaats die God aan deze stad heeft toebedeeld.
n dit boek wordt vanuit de Bijbel diep nagedacht over de betekenis van de 'navel der aarde': de stad van de grote Koning.
€ 10,00

Jeruzalem (2e hands)

EAN-code:
9789063533168-A

Uitgeverij:
Medema

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!

Dit boek is tweedehands en kan strepen of aantekeningen bevatten.   
Anderen bekeken ook:
Een kleine geschiedenis van Amsterdam (2e hands)
Geert Mak -
€ 10,-
verder
Sions troost in leven en sterven 2 dln (2e hands)
Ds. M. Heerschap - Verklaring van de Heidelbergse Catechismus.
€ 50,-
verder
Zwijgen bij volle maan (2e hands)
Dr. H. Vreekamp -
€ 10,-
verder
Meer van deze auteur...
Nachtboek van de ziel (2e hands)
Willem J. Ouweneel - Dromen hebben mensen altijd gefascineerd en droominhouden hebben de levens van individuele mensen drastisch beinvloed. Dromen vormen wellicht het meest duidelijke bewijs ...
€ 10,-
verder
De Christus Van God (2e hands)
Willem J. Ouweneel - Ontwerp van een christologie.

Alleen al in de laatste eeuw zijn er duizenden boeken over Jezus verschenen. Dit boek bevat een nieuw, evangelisch ...
€ 20,-
verder