0
€ 58,85
€ 15,00
Pakket Sawyer, John, Smith

Pakket Sawyer, John, Smith

De roep van je hart - Kim Vogel Sawyer

Na zijn diplomering aan Boston Tech heeft Thomas Ollenburger grote dromen voor de toekomst, maar er zijn misschien nog wel grotere vragen. Welke baan is er voor hem weggelegd? Zal hij in het huwelijk treden? Waar moer hij gaan wonen? Zijn Mennonitische roots die op de prairie van Kansas liggen, trekken aan hem, evenals zijn grote liefde voor de stad Boston. Ook zijn genegenheid voor zowel een jonge vrouw in Kansas als in Boston, maakt het voor hem niet makkelijker. Thomas weet niet welke keuzes hij moet maken. Hij heeft altijd Gods wil gezocht in het nemen van beslissingen, maar nu lijkt de hemel te zwijgen. Zal hij keuzes maken? En zo ja, welke? Zullen de wensen van zijn hart hem wegleiden van zijn Mennonitische opvoeding? Kim Vogel Sawyer heeft elf romans geschreven. Zij en haar man, Don, wonen in Kansas en hebben drie dochters en zes kleinkinderen.

Claire's hartenkreet - Sally John en Gary Smalley

Een ongeopend cadeau. Een verbroken gelofte. Een tragische brand. Soms zijn wonden zo diep dat zelfs de tijd ze niet kan helen.
Max en Claire Beaumont lijken een uitstekend huwelijk te hebben. Ze wonen in een schitterend huis, hebben leuke kinderen en alles wat hun hart maar kan begeren. Ondanks de perfecte buitenkant borrelt het in het leven van Claire. Schijn bedriegt en haar vrede verdwijnt. Na jaren te hebben gezwegen, moet de waarheid aan het licht komen. Als hun levens steeds verder in de knoop raken, komen diepe behoeften en pijnen aan de oppervlakte. Niet alleen wonden tussen man en vrouw, maar ook familiewonden. Zal een tijd van zelfonderzoek en conflict hen dichter bij elkaar brengen of zal hun huwelijk stranden?
Claire's hartenkreet is de eerste roman in de serie 'Veilige havens'. Gebaseerd op de inzichten van huwelijksexpert Gary Smalley, laat deze serie de vreugden en strijd van het huwelijks-, gezins- en geloofsleven zien.

Abigaïl - Smith

Haar leven kenmerkt Zich door onrust en dromen die vervagen. Abigaïl berust in een leven met een man waar ze niet van houdt. Maar als de omstandigheden haar een tweede kans bieden op geluk met de knappe David, neemt ze een stap in geloof en voegt ze zich bij zijn zwervende groep. Toch blijft de onrust en strijd in haar leven bestaan. Hoe kan ze zijn liefde delen met andere vrouwen waar hij mee trouwt?
€ 15,00

Pakket Sawyer, John, Smith

EAN-code:
9789064512650

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De H.B.S.-tijd van Joop ter Heul
Cissy van Marxveldt - De h.b.s.-tijd van Joop ter Heul is het eerste deel uit de vijfdelige, legendarische, vooruitstrevende Joop ter Heul-reeks: een feest van herkenning ...
€ 18,99
verder
Wederkomst Midprice
Louis Kruger -
Jannes Hoop groeit op in een armoedig gezin. Zijn moeder sterft bij zijn geboorte en zijn vader is een mislukkeling. Terwijl het Eiland ...
€ 4,50
verder
De blauwe bloem
Penelope Fitzgerald - De gepassioneerde student en dichter Fritz von Hardenberg, zoon in een verarmde Duitse adellijke familie, is hopeloos verliefd op de 12-jarige Sophie. Zonder ...
€ 19,95
verder
Als ik mijn ogen sluit
Elizabeth Musser - 'Als ik mijn ogen sluit' van Elizabeth Musser is niet een gewone roman, maar een ode aan vergeving en genade.

Jason, het 6-jarige ...
€ 24,99
verder
Dubbelroman - Elke nieuwe morgen & Na de regen
Karen Kingsbury - In deze dubbelroman van 'Elke nieuwe morgen' en 'Na de regen' van Karen Kingsbury staan hoop en het geloof in een nieuwe toekomst ...
€ 15,-
verder