Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
€ 48,85
€ 25,00
Pakket Dochters van de belofte

Pakket Dochters van de belofte

Vertwijfelde harten

De jonge Amish-weduwe Sadie Fischer leidt een kalm leven in het rustige Lancaster County. Ze verkoopt Amish-producten aan toeristen die het gebied bezoeken. Hoewel ze geniet van het eenvoudige leven, vraagt ze zich toch af of het Gods wil is dat ze alleen blijft, zonder man en gezin.
De winters zijn streng en Sadie voelt zich eenzaam. Daar komt verandering in als een gast drie maanden lang haar gastenverblijf huurt. Maar als de rijke, impulsieve Englischer Kade Saunders arriveert, twijfelt ze of ze hem wel drie maanden lang om zich heen wil hebben. Sadie voelt de prikkende ogen van de bisschop in haar rug, die wil dat ze volgens de regels van de Ordnung leeft, wat de gewoonte is bij de Amish.
Dingen worden nog meer gecompliceerd als Kade met de volledige zorg voor zijn vijfjarige autistische zoon Tyler geconfronteerd wordt. Sadie en de jonge Tyler hebben een klik. Ze houdt van deze bijzondere jongen en begrijpt hem. Ook haar gevoelens voor Kade groeien, hoewel dat haar enerzijds verblijdt, maar anderzijds ook beangstigt. Hoewel Kade zich aangetrokken voelt tot Sadie, leven ze in verschillende werelden.
Sadie moet trouw blijven aan haar Amish-roots, maar het is onmogelijk om de liefde die ze voelt, te negeren. Heeft God iets onwaarschijnlijks voor haar in petto? En heeft ze het geloof ergens in te stappen wat al haar dromen overtreft?

Een wonder in Paradise

Linda leidt een heerlijk leven binnen de Amish-gemeenschap totdat ... ze ontdekt dat haar familie een groot geheim bewaart, al vanaf de dag van haar geboorte.
Josie was slechts een bange tiener toen ze haar baby achterliet bij een Amish-gezin van de Oude Orde in Lancaster County, Sindsdien zijn zeventien jaren voorbij gegaan en terwijl er veel is veranderd, is één ding niet veranderd: Josies verlangen om kennis te maken met haar dochter Linda.Maar Linda is zich totaal niet bewust van het bestaan van Josie en leeft haar leven binnen de Amish-gemeenschap. De kleinzoon van de bisschop maakt haar het hof en ze hoopt dat hij haar snel zal vragen zijn vrouw te worden. Als haar biologische moeder naar Paradise verhuist, komt Linda onverwacht in aanraking met Josies wereld. Intussen proberen Linda's adoptieouders en haar Amish-vriend te begrijpen hoe dit alles past binnen Gods wil.
Er ontstaan nieuwe relaties en oude worden op de proef gesteld, niemands leven zal hetzelfde blijven. In het proces van verlies en laten gaan, realiseert Linda wiens dochter ze in werkelijkheid is. En, zoals alleen God dat kan bewerkstelligen, er komt iets krachtigers en mooiers uit voort ... hoop.

Een aanzoek in Lancaster County

Miriam heeft heimelijk bij zichzelf gezworen Saul te volgen. Haar toekomst kan haar op dat moment niet schelen. Ze heeft er echter nooit rekening mee gehouden dat die toekomst haar wel eens buiten de Amish-gemeenschap zou kunnen brengen...Miriam Raber zou elke vrijgezel uit Lancaster County kunnen kiezen. Ze heeft echter alleen maar oog voor Saul Fisher. Jaren geleden al heeft hij haar hart veroverd en haar gedachten zijn altijd bij hem. Zelfs als de geruchten gaan dat Saul de Amish-gemeenschap zal gaan verlaten om zijn droom te volgen, blijft Miriam bij haar standpunt: zij zal hem terzijde staan, waar hij ook gaat of staat.
Saul Fisher heeft al heel veel moeten meemaken in zijn jonge leven. Hij zorgt voor zijn twee jongere broertjes en vader die zijn verdriet tracht te verwerken met zijn zelfgemaakte wijn. Saul weet het verborgen te houden voor de gemeenschap dat zijn vader alcoholist is. Maar als hij Lancaster zal verlaten, zal de last van de zorg op de schouders van zijn jongere broers komen te liggen. Hoe moet hij dit nu handelen met zijn droom waarvoor hij alles over heeft?
Als Miriam en Saul overwegen de gemeenschap te verlaten, laat God aan Miriam zien wat het betekent om een dochter van de belofte te zijn en wat het betekent om een gezin te starten.
€ 25,00

Pakket Dochters van de belofte

EAN-code:
9789064512674

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Van naald tot draad - deel 3
Tricia Goyer e.a. - Joy Miller wil niets meer dan echtgenote en moeder zijn û helemaal nu haar relatie met Matthew Slagel zich verdiept. Maar dan ...
€ 19,95
verder
De bruidegom van de Amish - deel 1
Mindy Starns Clark e.a. - De tijd van afwachten is voorbij. Het is nu tijd om een stap te nemen. Entoch...

Tyler Anderson leeft tussen twee werelden, ...
€ 19,95
verder
Pakket Amish - 2 delen
Beverly Lewis - Amish Beverly Lewis - pakket zomer 2018, bestaat uit een set van 2 boeken: "Het weerzien" en "De verboden foto".

Het weerzien
Jaren na het ...
€ 20,-
verder
Meer van deze auteur...
Een aanzoek in Lancester County - deel 5
Beth Wiseman - Miriam heeft heimelijk bij zichzelf gezworen Saul te volgen. Haar toekomst kan haar op dat moment niet schelen. Ze heeft er echter nooit ...
€ 18,95
verder
Vertwijfelde harten - deel 3
Beth Wiseman -
Serie ‘Dochters van de belofte’.
Sadie geloofde altijd ...
€ 9,95
verder