0
Tot een volkomen verzoening

Tot een volkomen verzoening

Het Heilig Avondmaal is een groot geschenk van de Heere Jezus. Het is een maaltijd ter gedachtenis aan Hem en Gods kinderen mogen troost ontvangen door dit sacrament. Misschien zegt het jou niet zoveel omdat het Heilig Avondmaal alleen gehouden wordt voor Gods kinderen. Als het avondmaalsformulier gelezen wordt, moet je moeite doen om te luisteren. Misschien ligt het bij jou wel anders en verlang je er juist naar om deel te mogen nemen. Dit boekje is geschreven voor jullie allebei. Want het Heilig Avondmaal heeft ons allemaal wat te zeggen. Het avondmaalsformulier is een rijke gids: het wijst je de weg naar een goede voorbereiding. Want de Heere verlangt ernaar om Zijn kinderen aan Zijn tafel te zien komen, om te gedenken dat Christus gestorven is tot een volkomen verzoening van al hun zonden. Door biddend deze overdenkingen te lezen, zal het avondmaalsformulier meer waarde voor je krijgen.
€ 12,95

Tot een volkomen verzoening

EAN-code:
9789087181062

Aantal pagina's:
99

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Hij sterkt mijn ziel
Ds. B. Labee -
Overdenkingen rond het Heilig Avondmaal
Alleen het ...
€ 12,50
verder
Avondmaal vieren met de kerk der eeuwen
Drs. N.C. van Velzen red. -
Voor wie zich persoonlijk op het Heilig Avondmaal wil voorbereiden, is dit ...
€ 11,99
verder
Avondmaalstijden
Ds. A. Verschuure - Overdenkingen vanuit Exodus 25 bij de voorbereiding, bediening en nabetrachting van het Heilig Avondmaal.
€ 11,90
verder
Meer van deze auteur...
Op weg naar het kruis - deel 3
J. Kriekaard -
Dit deeltje van de serie 'Zie, jouw Koning komt' is de derde in een serie ...
€ 9,10
verder
In het hart van het kalifaat
J. Kriekaard - Het geluid van zijn telefoon doet hem ontwaken uit zijn diepe slaap. 'Met Sahir', fluistert hij zachtjes zonder zijn broertje wakker te maken. ...
€ 12,95
verder