0
Had ze het maar geweten

Had ze het maar geweten

Op de foto was het eigenlijk al te zien. Had ze het maar geweten, dan zou alles anders gegaan zijn ...

Hanna trouwt op jonge leeftijd met Maarten, die ze ontmoet heeft bij de baas van de viswinkel waar ze werkt. Hoewel ze in haar verkeringstijd af en toe merkt dat Maarten haar weinig aandacht geeft, is ze gelukkig met hem. Maar nu ze getrouwd is, ontstaat er spanning tussen hen. Alles moet bij Maarten voorspelbaar zijn en als het eens anders gaat, reageert hij nukkig. Dat heeft negatieve invloed op hun drie kinderen. Om hun oudste zoon, Jeroen, maakt Hanna zich ook zorgen. Hij lijkt in zijn gedrag zo op haar man.
Ook als de kinderen het huis uit zijn, wordt het er niet beter op. Maarten bekommert zich als pastoraal werker om het leed van andere mensen, maar hij geeft haar nauwelijks aandacht. Hanna voelt zich eenzaam in haar huwelijk. Gelukkig heeft ze veel aan haar vriendin Jet, en aan de gesprekken met Janna en Geertje. Zij kennen een leven met de Heere. En als ze haar nood uitspreekt in gebed, merkt ze dat ze toch niet alleen door het leven hoeft te gaan.

Geesje Vogelaar-van Mourik heeft tientallen romans en kinderboeken geschreven. In deze roman schrijft ze over het verborgen leed van een vrouw die is gehuwd met een autistische man. Ze weet dit gevoelige thema op herkenbare wijze te verwoorden.
€ 12,95

Had ze het maar geweten

EAN-code:
9789087182113

Aantal pagina's:
222

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Het zwijgen waard - jubileumuitgave
Gerda van Wageningen
€ 2,99
verder
Kostbaar bezit
Geesje Vogelaar-van Mourik -
Het verlies van Sammie heeft Geertje blijvend veranderd. Het diepe verdriet en gemis blijft ...
€ 6,95
verder
Scheerlicht
Annemartien Berkelaar - 'Scheerlicht', een familieroman van Annemartien Berkelaar, gaat over het legenestsyndroom van een single moeder. Roos mist haar enige dochter Willemijn, die sinds een ...
€ 17,50
verder
Meer van deze auteur...
Het verdwenen karretje
Geesje Vogelaar-van Mourik -
Lisa en Ruth zijn dikke vriendinnen. Bijna iedere dag zijn ze bij elkaar te ...
€ 9,95
verder
Dwars!
Geesje Vogelaar-van Mourik - Het stopwoord van de 15-jarige Sem is 'geen idee'. Met zijn onverschillige houding roept hij ergernis op en het lijkt wel of ...
€ 9,95
verder