0
Orde op zaken stellen

Orde op zaken stellen

Een bijbelse doordenking van heilsorde
Hoe werkt de Heilige Geest het geloof in je hart? Kun je weten dat je uitverkoren bent? Wanneer weet je dat je zonden vergeven zijn? En wat houdt een heilig leven in? Juist in onze belevingscultuur is het belangrijk om een bijbels antwoord op deze geloofsvragen te vinden. Ds. G. Wassinkmaat gaat in dit deel van de Artios-serie dieper op deze vragen in.
De hoofdmomenten van de heilsorde - verkiezing, roeping, wedergeboorte, rechtvaardiging, heiliging en verheerlijking - komen in de verschillende hoofdstukken aan de orde. De Bijbel is de grote leidraad bij de doordenking van de orde van het heil.
Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal gespreksvragen, zodat de uitgave zowel geschikt is voor persoonlijk gebruik als voor behandeling in groepsverband.

 
€ 13,50

Orde op zaken stellen

EAN-code:
9789088970054

Uitgeverij:
Groen

Aantal pagina's:
170

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Over de oprechte liefde tot de Heere Jezus
Jacobus Koelman - Dit geschrift is een van de rijkste pennenvruchten van Jacobus Koelman. Deze verhandeling vormde vroeger de inleiding op de vertaling die Koelman gaf ...
€ 9,95
verder
Opzien naar het kruis
Horatius Bonar - 'Opzien naar het kruis' is geschikt voor reformatorische kerkmensen die worstelen met geloofsvragenen geloofszekerheid. Centraal in deze uitgave staan enkele Puriteinen, waaronder Horatius ...
€ 7,95
verder
Pareltjes - Puur II
Th. Boston e.a. -
Treffende citaten van Boston, Flavel, Watson en andere puriteinen
...
€ 4,95
verder
Romantiek en stichtelijkheid
Dr. Bart Jan Spruyt red. -
Nagelaten geschriften van ds. J.T. Doornenbal
...
€ 24,95
verder
Als je niet meer kunt zwijgen
Jan-Dirk Liefting - Liefde tot God is liefde tot je naaste. Een boek over evangelisatie en Jezus volgen. Met veel tips, idee├źn en ervaringen.
€ 7,50
verder
Meer van deze auteur...