0
Wie is God?

Wie is God?

Hoe kun je een "onzichtbare" God, Die groot en heilig is, leren kennen? Op welke manier maakt de Schepper van hemel en aarde zich aan ons bekend? En wat betekent dat voor ons? Deze en vele andere vragen worden in "Wie is God?" besproken.
Het is niet wetenschappelijk van opzet, maar juist heel persoonlijk geschreven. Elk hoofdstuk bevat een aantal vragen, zodat je alleen of met andren dieper op het thema in kunt gaan. Wanneer je leert wie God is en wie Hij voor jou wil zijn, kun je pas werkelijk tot je doel, tot je levensbestemming komen.
€ 8,95

Wie is God?

EAN-code:
9789088970313

Uitgeverij:
Groen

Aantal pagina's:
112

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Het gericht op de Karmel
Ds. G. Boer -
Bijbellezingen over de profeet Elia
Onverwacht verschijnt in de tijd van de goddeloze koning Achab de profeet Elia. Als dienaar van God wijst ...
€ 7,95
verder
Hoogtepunten in het Heilige land
René van Loon - Israël is een geliefd reisdoel voor heel veel mensen. Jeruzalem, Bethlehem, de Karmel, Nazareth - het zijn plekken die tot de verbeelding ...
€ 12,50
verder
Boven jezelf uit - werkboek
Beth Moore - Boven jezelf uit is een aansprekende 10-weekse bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een combinatie van zelfstudie, videos en groepsbespreking. Thuis doe je ...
€ 26,-
verder
Meer van deze auteur...
Wie is God?
Dr. W.H. Velema
€ 5,-
verder
Verdiept pastoraat
Dr. W.H. Velema - Het voeren van een pastoraal gesprek. Dit boek geeft gedegen informatie en praktische adviezen bij het voeren van pastorale gesprekken.
€ 11,99
verder