0
De hoogste toren

De hoogste toren

De hoogste toren vertelt over de bouw van een toren in de stad Babel. De mensen werken hard om samen een hoge toren te bouwen. Want ze willen sterk en beroemd worden. Maar dan gebeurt er iets vreemds. Iedereen spreekt opeens een andere taal! De mensen begrijpen elkaar niet meer. De bouw van de toren stopt. Veel mensen verlaten de stad en gaan ergens anders wonen.
Dit verhaal staat ook in de Prentenbijbel. In dit prentenbijbelboekje zijn extra illustraties opgenomen. Met gratis DVD met een animatiefilmpje van dit verhaal.
€ 5,95

De hoogste toren

EAN-code:
9789089120144

Uitgeverij:
Jongbloed

Aantal pagina's:
32

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Uitverkocht   
Anderen bekeken ook:
Kinderbijbel in 365 vertellingen
Mary Batchelor -
Deze mooi geschreven en prachtig geïllustreerde kinderbijbel heeft een speciale opzet. De bijbelverhalen zijn ingedeeld in 365 korte gedeelten van ongeveer 3 minuten. ...
€ 25,99
verder
David en Goliath - Bijbelpuzzels
- Kleurrijk, divers en makkelijk te begrijpen. In dit boekje vind het bekende bijbelverhaal over David en Goliath, gecombineerd met leuke puzzels!
€ 4,99
verder
De Bijbel in 365 verhalen
Mary Joslin -
Een Bijbel met een verhaal en een gebed voor elke dag van het jaar. Deze ...
€ 24,95
verder
Meer van deze auteur...
Dit is mijn jas
Marijke ten Cate -
Boardboekje voor jonge kinderen, gemaakt met de kleurrijke illustraties van Marijke ten Cate, bekend ...
€ 7,95
verder
Joepie Joepie + CD
Marijke ten Cate - Nu in onverwoestbare kartoneditie 'Zakdoekje leggen', 'Twee emmertjes water halen', 'Heb je wel gehoord van de Zevensprong' - wie kent ze niet? ...
€ 9,95
verder