0
€ 17,50
€ 6,99
Liefde als uitdaging - omnibus

Liefde als uitdaging - omnibus


In 'Liefde als uitdaging' van Jos van Manen Pieters zijn drie van haar beste
romans gebundeld: 'Ten leven opgeschreven', 'Scharnier in de tijd' en 'Een mens die aan jouw kant staat'. In alle drie deze romans blijkt dat de liefde nooit vanzelfsprekend is, maar veeleer een werkwoord.
Jos van Manen Pieters verwierf vooral bekendheid met haar 'Tuinfluiter'-trilogie, maar schreef daarnaast tientallen op zichzelf staande romans. Aangrijpend, herkenbaar en zeer het lezen waard.

In 'Ten leven opgeschreven' heeft Jelger Jelgersma in zijn geboorteplaats afgesproken met Nadia, de zus van zijn jeugdliefde Astrid. Zij is twintig jaar eerder op tragische wijze overleden. Voor zowel Jelger als Nadia blijkt hun ontmoeting van beslissende waarde.


'Scharnier in de tijd' gaat over Stefanie, die een kamer komt bewonen bij de vrijgezelle Marius. Marius is ziek en heeft maar een voorwaarde: dat Stefanie voor zijn dieren zorgt als hij in het ziekenhuis verblijft. Deze afspraak leidt tot veel meer dan zij beiden konden vermoeden.


In 'Een mens die aan jouw kant staat' trouwt de jonge Louise met de zakelijk ingestelde Emiel. Hun eerste huwelijksjaren zijn niet gemakkelijk. Dan krijgen zij een nichtje te logeren, dat vanwege incest haar toevlucht bij hen zoekt.

€ 6,99

Liefde als uitdaging - omnibus

EAN-code:
9789401908542

Aantal pagina's:
607

Bindwijze:
Gebonden

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Zilver
Gerda van Wageningen - De watersnoodramp van 1953 verandert het leven van veel mensen voorgoed. Een jonge vrouw verliest meer dan enkele familieleden, maar weet het ...
€ 8,95
verder
Toen de nachtegaal zong
Henny Thijssing-Boer - Corrie groeit op bij haar oom en tante op het Groningse platteland. Haar ouders
leven niet meer, maar bij haar oom en tante is ...
€ 7,50
verder
Zwaartekracht
Annemieke Reesink - Wanneer Vera met haar familie vanuit een klein dorpje in de Achterhoek naar de
Randstad verhuist, lijkt ze plotseling midden in de echte wereld ...
€ 15,00
verder
Meer van deze auteur...
Omnibus Het wachtwoord is aandacht (2e hands)
Jos Van Manen-Pieters -
€ 10,-
verder