0
Blijft in Mij - grote letter

Blijft in Mij - grote letter

Het al eerder door De Banier uitgegeven dagboek Blijft in Mij in een grote letter uitvoering. Hierdoor is het zeer geschikt voor oudere mensen.

Ds. F. Bakker is slechts acht jaar predikant geweest in de Christelijke Gereformeerde Kerk. Hij overleed op 45-jarige leeftijd. Hij diende de gemeenten van Huizen en Driebergen.

Toch heeft hij door zijn nagelaten preken en meditaties grote bekendheid gekregen. Niet in het minst door zijn boekje Gebedsgestalten waarvan er inmiddels meer dan 100.000 zijn verkocht.

In dit dagboek treft u dagboekstukjes aan die zijn samengesteld uit zijn nagelaten geschriften en uit preken die nooit eerder zijn uitgegeven. Deze kenmerken zich door hun pastorale en hartelijke toon. Ds. Bakker had de gave om op een eenvoudige, eerlijke manier geestelijk onderwijs te geven vanuit de Schrift. Daarbij wees hij voortdurend op de noodzaak om met Christus verenigd te zijn.
€ 21,95

Blijft in Mij - grote letter

EAN-code:
9789402904734

Aantal pagina's:
375

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Genade op genade
Willem de Vink - Genade is een wonderlijk geschenk. Wat je niet verdient krijg je toch. En je krijgt nog veel meer bovendien. Want zo is ...
€ 22,50
verder
Stiltedagboek
Mirjam van der Vegt -
Overal om je heen is ruimte
...
€ 23,50
verder
Elke dag nieuwe kracht - voor moeders zeegroen
Ellen Banks Elwell - Dagelijkse bemoedigingen vanuit Gods Woord. Voor elk moment van de dag, waar dan ook.

Word bemoedigd en bevestigd door deze verfrissende overdenkingen uit ...
€ 17,95
verder
Meer van deze auteur...
Blijft in Mij - luisterboek
Ds. F. Bakker
€ 9,95
verder
Gebedsgestalten
Ds. F. Bakker -
In dit boek behandelt ds. Bakker verschillende aspecten van het gebed. Hij bespreekt de volgende onderwerpen: eenzaam bidden , aanhoudend bidden , ...
€ 12,95
verder