0
Blijft in Mij - grote letter

Blijft in Mij - grote letter

Het al eerder door De Banier uitgegeven dagboek Blijft in Mij in een grote letter uitvoering. Hierdoor is het zeer geschikt voor oudere mensen.

Ds. F. Bakker is slechts acht jaar predikant geweest in de Christelijke Gereformeerde Kerk. Hij overleed op 45-jarige leeftijd. Hij diende de gemeenten van Huizen en Driebergen.

Toch heeft hij door zijn nagelaten preken en meditaties grote bekendheid gekregen. Niet in het minst door zijn boekje Gebedsgestalten waarvan er inmiddels meer dan 100.000 zijn verkocht.

In dit dagboek treft u dagboekstukjes aan die zijn samengesteld uit zijn nagelaten geschriften en uit preken die nooit eerder zijn uitgegeven. Deze kenmerken zich door hun pastorale en hartelijke toon. Ds. Bakker had de gave om op een eenvoudige, eerlijke manier geestelijk onderwijs te geven vanuit de Schrift. Daarbij wees hij voortdurend op de noodzaak om met Christus verenigd te zijn.
€ 21,95

Blijft in Mij - grote letter

EAN-code:
9789402904734

Aantal pagina's:
375

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Levend water
Jaap Zijlstra - Het Bijbels dagboek 'Levend water' van Jaap Zijlstra verscheen eerder onder de titel 'Toekomst' en bevat verhelderende en verrassende meditaties in eenvoudige taal. ...
€ 29,99
verder
Lezen met de kanttekeningen
-
Bijbels dagboek voor jong en oud
De kanttekeningen zijn door de vertalers van de Dordtse synode in de kantlijn van de Bijbel geplaatst om de ...
€ 9,95
verder
Levenswijs
André F.Troost -
Uit diverse bronnen putte de auteur wijze woorden, 365 in totaal, voor elke dag één. Zelf voegde hij een korte bespiegeling aan deze ...
€ 17,50
verder
Meer van deze auteur...
Blijft in Mij
Ds. F. Bakker -
Bijbels dagboek. Ds. F. Bakker is slechts acht jaar predikant geweest in de Christelijke ...
€ 19,50
verder
Het eeuwige woord - Deel 2
Ds. F. Bakker
€ 5,-
verder