0
Beproeving en overwinning van het geloof - deel 1

Beproeving en overwinning van het geloof - deel 1

Het boek Beproeving en overwinning van het geloof is het eerste deel van een reeks met devotionele teksten van de welbekende Schotse puritein Samuel Rutherford (1600-1661). Uitgangspunt voor dit boek is de geschiedenis van de Kananese vrouw. In zijn behandeling van dit gedeelte biedt Rutherford veel geestelijk onderwijs.

Rutherford stelt onderwerpen aan de orde zoals het verschil tussen ware verootmoediging en ootmoedige hoogmoed en in hoeverre de bewustheid van ellende iemand kan hinderen om tot Christus te komen. Ook vandaag mag het onderwijs in de voor hem kenmerkende beeldende taal tot richting en stichting zijn. Zijn brede lezerspubliek laat iets zien van het katholieke en tijdoverstijgende in zijn vroomheid.

De nieuwe vertaling van dit werk wordt in deze uitgave extra toegankelijk gemaakt door een 'lezersgids', waarin de lezer stap voor stap langs ieder hoofdstuk geleid wordt.
€ 39,95

Beproeving en overwinning van het geloof - deel 1

EAN-code:
9789402904857

Aantal pagina's:
448

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
God verlaat Zijn kinderen niet
J.C. Luitingh
€ 2,95
verder
Sleutelmacht
Ds. C.B. Holland -
10 preken
Ds. C.B. Holland (1878 tot ...
€ 5,-
verder
Woorden van wijsheid voor gemeenteleden - deel 8
ds.A.Schot - De Bijbel bevat woorden van wijsheid voor allerlei mensen en allerlei omstandigheden. In dit boekje brengt de auteur Bijbelse woorden voor gemeenteleden onder de ...
€ 9,95
verder
Meer van deze auteur...
Zijn genade zij met u
Samuel Rutherford -
Een selectie uit de brieven.
Samuel Rutherford was ...
€ 16,90
verder
De triumferende Christus
Samuel Rutherford
€ 10,-
verder