0
€ 65,85
€ 19,50
Julie Cave - set 3 delen

Julie Cave - set 3 delen

Set van de Dinah Harris Mysterie (3 boeken).

Het zwijgen opgelegd
Achter de schermen van de wetenschap woedt een felle strijd over het ontstaan van ons leven: zijn we geschapen door God of zijn we het toevallige gevolg van evolutie en een oerknal? Het antwoord op die vraag is allesbepalend voor de manier waarop we in het leven staan.
FBI-agent Dinah Harris wordt tegen wil en dank ingezet bij een belangrijke zaak: Thomas Whitfield, de secretaris van het prestigieuze Smithsonian Instituut, is op onverklaarbare wijze van de aardbodem verdwenen. Alle signalen wijzen erop dat er misdaad in het spel is.
Dinah ontdekt algauw dat deze moord alles te maken heeft met een ruzie over levensbeschouwingen. Maar Amerika is toch het land van de vrijheid, waar iedereen mag geloven wat hij wil?
Als het onderzoek vordert, dreigt Dinah verstrikt te raken in een geheimzinnige samenzwering. Het Smithsonian Instituut is een wereld waar glimlachende mannen met deftige pakken tegen elke prijs hun machtspositie in stand willen houden. In deze keiharde wereld van eerzucht en criminaliteit staat Dinah haar mannetje.Tegelijkertijd voert ze haar eigen strijd tegen depressie en een geheime alcoholverslaving.
Lukt het Dinah om de waarheid te onthullen voordat zijzelf het volgende slachtoffer is van een meedogenloze, onzichtbare vijand? En lukt het haar om vrede en rust te vinden? Of gaat ze ten onder aan de pijn en het verdriet van haar verleden?

Als de nacht valt
Na het levensgevaarlijke onderzoek naar de Smithsonian-moorden gaat Dinah Harris dagelijks de strijd aan tegen haar alcoholverslaving terwijl ze de brokstukken van haar carrière bij de FBI bij elkaar veegt en een nieuwe weg inslaat. Vanuit de schaduwen slaat een intelligente en angstaanjagende moordenaar toe; een moordenaar die zorgvuldig en systematisch vaststelt wie waarde heeft voor de maatschappij en wie niet.
Dankzij de vaardigheden die Dinah Harris bij de FBI heeft geleerd, weet ze een verband te ontdekken met de duistere wereld van de neo-eugenisten, en hen die de moorden in het openbaar afkeuren, maar er in het geheim heel andere ideeën op nahouden.
Tegen die achtergrond moet Dinah niet alleen haar eigen verleden, maar ook Gods oneindige genade en vergeving leren accepteren. Oude geheimen worden bekendgemaakt, tragedies worden ontdekt, en de verwoestende erfenis van een wetenschap zonder medeleven komt aan het licht.

Het duister wijkt
Er vinden bomaanslagen op religieuze gebouwen plaats. Detective Dinah Harris onderzoekt deze gebeurtenissen. De aanslagen blijken onderdeel te zijn van een plan om de stad van religie ontdoen en een 'nieuwe wereldorde' te vestigen. Intussen worstelt Dinah Harris zelf met geloofsvragen.
Cave schrijft boeiend en meeslepend en weet situaties en personages realistisch weer te geven. De hoofdpersoon probeert als jonggelovige haar leven vorm te geven en worstelt intussen met haar verslavingsverleden.
€ 19,50

Julie Cave - set 3 delen

EAN-code:
9789462786578

Aantal pagina's:
1150

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Tim MacNab zoekt kopij
Marten Toonder - Ik gleed, meer dan ik liep, de trap af en snelde het gangetje in. Vlak bij me klapte een deur open en dicht, ...
€ 17,95
verder
Hemelbewijs
Bruce Buff - In de thriller 'Hemelbewijs' van Bruce Buff beweert een wetenschapper dat hij het bewijs heeft gevonden dat God bestaat.

Stephen Bishop, een gerenommeerde ...
€ 22,50
verder
Boycot
Davis Bunn -
De dreiging van een Iraanse blokkade in de nauwe Straat van Hormuz doet de spanning ...
€ 23,99
verder
Placebo
Steven James - Na de tragische dood van zijn vrouw en twee zoontjes heeft Jevin Banks zijn carrière als boevenkoning en illusionist aan de wilgen gehangen. ...
€ 23,99
verder
De tweede messias - midprice
Glenn Meade -
Iedereen is op zoek naar de boekrol - velen zijn bereid ervoor te moorden. In ...
€ 12,99
verder