0


Een lied onderweg - wanneer het erop aankomt

Een lied onderweg - wanneer het erop aankomt

Deze meditatiebundel is geschreven in een periode van ernstige ziekte, waarvan de auteur dankzij Gods genade mocht herstellen. Wat een genade om dan te mogen schrijven dat het abc des geloofs van Psalm 25 in de nood echt waar blijkt te zijn! Wat een reislied onderweg, wanneer het er op aankomt in je leven. En dat samen met Psalm 130, een lied Hammaäloth, een lied van de trappen, trappen welke je op mag gaan en weer af mag dalen om de Heere nu en voor eeuwig te dienen en te vrezen met hart, mond en handen. Verlangend om de Heere lief te hebben boven alles en eenieder te lieven die je pad kruist.

Verder hoopt de auteur dat ook de andere gedeelten uit Gods Woord lezers tot zegen mogen zijn. Toen hij door een depressie bijkans niet meer kon preken, lezen, bidden, zingen, geloven en kerkdiensten bijwonen, heeft God hem in Christus door de Heilige Geest vastgehouden. De Heere Jezus spreekt: ‘Ik heb voor u gebeden, dat uw geloof niet ophoude.’ Wonder, wonder, wonder. De HEERE geve ons allen een lied onderweg, wanneer het er op aan komt in de ruwe stormen van ons leven. ‘Die heimwee hebben, komen thuis.’ Amen.

Ds. K.H. Bogerd is sinds 2016 predikant van de hervormde gemeente te Wâlterswâld/Wouterswoude. Met een voorwoord van ds. E.J. Boudewijn.

€ 12,95

Een lied onderweg - wanneer het erop aankomt

EAN-code:
9789463351102

Aantal pagina's:
90

Bindwijze:
Gebonden

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!
In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
Zomer Doeboek
Michel de Boer -
Dit doeboek staat vol met verhalen, zoekopdrachten, strips, puzzels en nog veel meer! Kinderen kunnen ook weer uren plezier beleven komende zomer ...
€ 6,50
verder
Kaarten op tafel - reiseditie
- Leer elkaar kennen of beter kennen met dit spel als ijsbreker, gezelschaps- of kennismakingsspel.
Het Kaarten op Tafel-spel biedt de mogelijkheid om op een ...
€ 9,99
verder
Pakket Historische romantiek 2022 - 3 boeken
Joanne Bischof e.a. -
Pakket met de titels:
* 'Het hart van de leeuw' van Joanne Bischof
* 'Waar rook is' van Grace Hitchcock
* 'Een zijden draad' van ...
€ 25,00
verder
Vang me op - deel 3
Courtney Walsh -
Carly en Josh waren elkaars eerste liefde. Maar na de geboorte van hun eerste zoontje Jaden ging het mis tussen hen. Josh verliet ...
€ 23,99
verder
Bobbi op vakantie
Ingeborg Bijlsma - Blij rent Bobbi naar de auto, en zijn rugzak sleept hij mee. Hij roept:'Wij
gaan op vakantie naar een camping bij de zee!'
€ 8,99
verder