0


€ 20,99
€ 9,95
Dwars door de wildernis - deel 1

Dwars door de wildernis - deel 1

Zij is vastbesloten om de mooiste foto’s te maken. Hij wil maar één ding: zijn vermiste vader vinden. Kunnen ze samenwerken om hun doel te bereiken?
Arizona Territory, 1871. Meg Pero heeft haar vader geholpen met fotograferen sinds ze oud genoeg was om zijn uitrusting te dragen. Wanneer hij overlijdt, is ze daarom vastbesloten om zijn werk voort te zetten. Om te beginnen besluit ze het contract dat hij kort voor zijn dood sloot na te komen, wat inhoudt dat ze als fotograf meegaat met de legerexpeditie naar de North Rim van de Grand Canyon. Een mooie kans om daar in de wildernis een paar perfecte plaatjes te schieten waarmee ze naam kan maken. Maar wat ze niet weet, is dat de leider van de expeditie niemand anders is dan de man met wie ze jaren geleden weigerde te trouwen.
Kapitein Ben Coleridge zou het liefst vertrekken zonder de vrouw die zijn hart gebroken heeft. Hij kan het zich niet veroorloven om tijdens de expeditie afgeleid te worden, omdat die een dekmantel is voor een persoonlijke missie: het vinden van zijn vermiste vader. Maar omdat er geen tijd te verliezen is en er geen andere fotograaf is die meekan, kan hij niet anders dan toestemmen.
Niet lang nadat ze zijn vertrokken, wordt duidelijk dat Ben en Meg moeten samenwerken om hun doel te bereiken. Maar als het gevaar van alle kanten toeneemt, verandert de expeditie ineens in een hachelijk avontuur midden in de wildernis en is het nog maar de vraag of ze het er levend van af zullen brengen…
‘Dwars door de wildernis’ is het eerste deel van de serie ‘Wonderen van de natuur’.
€ 9,95

Dwars door de wildernis - deel 1

EAN-code:
9789464110005

Aantal pagina's:
349

Bindwijze:
Paperback

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Alya's keuze - deel 2
Hay van den Munckhof - Alya's keuze van Hay van den Munckhof is een historische roman over het jonge
meisje Alya. Deel I van dit tweeluik, Alya, ...
€ 9,95
verder
Jij en ik
Nelleke Wander -
Als Gerco 's avonds thuiskomt, lukt het hem amper zijn ergernis
tegenover zijn vader te verbergen. Hij heeft hem gezien in gezelschap van ...
€ 9,50
verder
Moord in de Alblasserwaard
Jan W. Klijn - De roman 'Moord in de Alblasserwaard' van Jan W. Klijn verscheen al voor het
eerst in 1994 en kende zes herdrukken. Deze compleet ...
€ 7,99
verder
Meer van deze auteur...
Een missie vol gevaar - deel 2
Regina Scott -
Omdat het Congres hem een gids weigert, zit er voor luitenant William Prescott niets anders op dan hulp in te schakelen om zijn ...
€ 20,99
verder